≫ 

Denis je hrabri vatrogasac sa najvećim srcem na svetu: Bez razmišljanja je krenuo u akciju spasavanja po zaleđenoj reci, a sada je opisao podvig iz svog ugla (VIDEO)

Nakon što su primili Marinkov poziv, vukovarski vatrogasci su na teren izašli sa posebnom opremom

  • 3

Denis Kovačić, vukovarski vatrogasac koji je juče iz zaleđene reke spasio četvorogodišnju kucu Leu, otkrio je da i sam ima tri psa.

- Znam kako se gospodin osećao, kad imaš životinju i ne možeš da joj pomogneš. A osećaj kada sam ga stavio na obalu, kada je došao gazdi u ruke, to vam ne mogu opisati. To je nešto zbog čega ljudi vole ovaj posao - rekao je za Novu TV.

Lein vlasnik Marinko Ivičić opisao je kako se osećao dok je vatrogasac na vazdušnom dušeku polako išao do njegovog ljubimca kako bi ga spasio.

- Uf, osećao sam se nemoćno. To je bio dan kao i svaki drugi, redovna šetnja, međutim ona se sjurila na led i ispod njene težine led je pukao, pokušavala je da se izvuče, međutim nije imala šanse da izađe - rekao je.

Nakon što su primili Marinkov poziv, vukovarski vatrogasci su na teren izašli sa posebnom opremom.

- Svi moraju poznavati sve, ispalo je da sam ja izašao na taj dušek, ali bilo ko od momaka je obučen za to, prošao je sve i odradio bi bez problema - rekao je Denis.

Podvig vatrogasaca iz Vukovara je nešto o čemu danas priča čitav region.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Güss

    28. januar 2019 | 13:19

    Gospodine Kovacic , hvala vam sto ste usrecili sve ljubimce zivotinja. Hvala vam na hrabrosti i odvaznosti, za ovakav poduhvat. Bravo za novinara, koji pise ovakve zanimljive price.

  • Bg

    28. januar 2019 | 12:04

    Svaka cast !!

  • Iks mister

    28. januar 2019 | 12:00

    De dobro je više s tim, nema vesti o darku lazicu, šta je s njim, neznamo šta je doruckovao jutros, hoćemo sveže vesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA