Roditelji nastradalog Davida Dragičevića žele da telo svog sina premeste u Austriju

I večeras se se u Banjaluci okupili građani i članovi grupe "Pravda za Davida" kako bi ponovili svoje zahteve i zatražili rešavanje slučaja stradanja Davida Dragičevića

  • 4

Majka i otac stradalog Banjalučanina Davida Dragičevića planiraju da njegovo telo uskoro izmeste iz Bosne i Hercegovine u Austriju.

To je večeras potvrdila Suzana Radanović, Davidova majka, koja je kazala da ni ona ni Davor Dragičević ne žele graditi spomenik na grobu njihovog sina u BiH, prenosi Klix.ba.

Printskrin: Tviter/SrkiPuhalo

- Davor i ja ne želimo da naše dete David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi. U državi u kojoj je ubijen, u državi u kojoj se zataškava njegovo ubistvo, u kojoj proganjaju ljude sa mišljenjem i stavom na čelu sa Davidovim ocem.

Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti telo našeg sina preneti u Austriju i tu mu napraviti spomenik i njegovu večnu kuću - poručila je Suzana Radanović.

Foto: Facebook/Davor Dragičević

I večeras se se u Banjaluci okupili građani i članovi grupe "Pravda za Davida" kako bi ponovili svoje zahteve i zatražili rešavanje slučaja stradanja Davida Dragičevića.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tirinti

    28. januar 2019 | 12:00

    Idi Davore (ustvari već si otišao) i nevraćaj se. Propao ti je plan (ne tvoj, zna se ko te finansira),da srušite REPUBLIKU SRPSKU, zalosno na šta sve spremni pojendinci zbog para. Neprezaju ni od toga da smrt vlasitog djeteta koriste u te svrhe.i jedno pitanje za one koji podržavaju ovog čovjeka:može li neko od vas da kaže otkud običnom konobaru toliki novac da može skoro godinu da neradi i da kupuje i štampa tolike majice (govorimo o hiljadama majica) i sve ostalo. Molim odgovor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA