≫ 

NECENZURISANO! Smrt strašnija od svakog užasa koji najbolesniji ljudski um može da smisli: Izdahnuo je boreći se za život kroz cev navučenu preko cele glave (UZNEMIRUJUĆE)

Ko može da uradi ovako nešto jadnoj životinji? Jezive fotografije psa koji je ubijen na mučki način u Srebreniku u BiH objavljene su na društvenim mrežama i izazvale su gnev kod ljudi

  • 17

Jezive fotografije psa koji je ubijen na mučki načinSrebreniku u BiH objavljene su na društvenim mrežama i izazvale su gnev kod ljudi.

Na Instagram nalogu udruženja Levijatan objavljene su fotografije psa kojem je na glavu stavljena uska cev.

Ovo strašno mučenje životinja izazvala je gnev kod korisnika, koji ne mogu da veruju da je neko sposoban da uradi ovako nešto jadnoj životinji.

- Srebrenik, BIH. Centar grada kod NLB banke. Apelujemo na policiju BIH da potraži kamere sa lokacije i udruženja iz Bosne da podnesu krivične prijave jer je ovo strašna, jeziva i nasilna smrt koja ne sme proći nekažnjeno - piše u opisu fotografija.

Za sada nisu poznati počinioci, niti razlog zbog koga bi nekome moglo da padne na pamet ovakvo gnusno delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dajana

    28. januar 2019 | 16:34

    Ovakav nacin mucenja zivotinja , ne treba da se ignorise. Jer su i oni ziva bica , i nisu zasluzila da ih neko muci na bilo kakav nacin. Ovakve stvari ne treba da ne prodju , nekaznjeno..!

  • Ivanjica

    28. januar 2019 | 16:39

    Monstrumi ko god da je uradio strasno

  • Raspucin

    28. januar 2019 | 17:48

    Pogana genetika i dan danas opstaje u BIH, nekada su to radili ljudima, fanatizam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA