Drama u hrvatskom avionu: Pilot rekao da imaju kvar, putnici vrištali, slali poruke porodicama da će umreti (FOTO)

Putnici su pobegli na slobodna sedišta u zadnjem delu aviona misleći da su tu sigurniji

  • 3

Avion Kroacija erlajnsa na letu OU413, koji je u četvrtak krenuo iz Frankfurta prema Splitu, sleteo je u Zagreb umesto u Split.

Pilot je odustao od sletanja u Splitu kada se već priližio pisti, a onda je putnike obavestio da je došlo do tehničkog kvara. Posle desetak minuta pilot se ponovo zabrinutim glasom obratio putnicima da će morati da slete u Zagreb.

Samo putovanje od Splita do Zagreba bilo je prilično dramatično za sve putnike i vladala je opšta panika. Pojedini koji su imali signal GSM mreže su se čak oprostili od svojih najbližih.

- Veliki deo putnika je otišao da sedne na slobodna sedišta u zadnjem delu aviona misleći da su tu sigurniji - priča jedna od putnica.

Avion je prinudno sleteo u Zagreb i zaustavio se pre kraja piste, a tamo su već bili spremni vatrogasci, policija, hitna pomoć kao i desetine drugih vozila.

Putnicima nije dato nikakvo obašnjenje, osim da su imali kvar i ponuđen im je vaučer u iznosu od oko 14 evra za hranu i piće na aerodromu, i drugi let iz Zagreba prema Splitu, ali većina putnika se odlučila za drugi vid prevoza.

Pogledajte i snimak drame koja se odigrala u hrvatskom avionu.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rico

    2. februar 2019 | 10:00

    Kakve veze ima aerodrom na koji se sleće, sa tehnickim problemom aviona?? Pa valjda onda treba sleteti na najbliži, sto je u ovom slučaju bio Split, a on se okrenuo za Zagreb, ne kapiram. Ok da je neki problem sa aerodromom, pa da ne može da se sleti, ali problem je bio sa Avionom...

  • Dzela

    4. februar 2019 | 08:20

    Rade ljudi sverca se skuplje troduplo u zagrebu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA