Prebio je ženu na oči njihove dece, a po struci je teolog: Hrvat koji je pokušao da bivšu suprugu ugura u gepek i ranije ju je mučki zlostavljao

Novi detalji krvavog porodičnog nasilja nasred Zagreba ispivali su na videlo

  • 4

Muškarac (39) iz Hrvatske, koji je brutalno pretukao svoju bivšu partnerku (26), naočigled njihove dece, a onda pokušao da je na silu ugura u gepek, navodno je već ranije zlostavljao svoju bivšu suprugu i pretio joj da će joj odvesti decu, pišu lokalni mediji.

Nikad pre nije bilo problema oko preuzimanja, vraćanja ili viđanja dece. Znao je da kaže da će decu odvesti u BiH gde mu roditelji imaju kuću, kazala je istražiteljima žena (26), koju je u četvrtak oko 17 sati Zagrebu napao 39-godišnjak.

Navodno ju je već zlostavljao Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Njen bivši suprug, koji je po struci teolog, kobnog dana je jedno njihovo dete pokupio u vrtiću, a potom se dovezao do stambene zgrade na zagrebačkoj Peščenici po drugo dete. Planirao je da ih odvede u Osijek gde mu žive roditelji.

Bivši supružnici su u postupku razvoda od juna prošle godine. Razlog su sve češće svađe i verbalno maltretiranje koje je krenulo krajem 2017. godine. Tokom tih svađa, 26-godišnjakinju je suprug navodno udario u glavu i naneo joj lakše telesne povrede, što nije ni prijavljivala policiji. Sledeći put kad ju je napao u automobilu, pozvala je policiju.

Tog četvrtka ispred zgrade predao joj je prljavo rublje koje je uzeo u vrtiću. Uzela ga je i krenula da se udalji.

Ona nije prijavila prethodne napade policiji Foto-ilustracija: Foter / ♥KatB Photography♥

- Čekaj, imam još nešto za tebe - iznenada je poviknuo. Žena je počela da se vraća, ali čim mu je prišla udario ju je po glavi kesom u kojoj je bio neki metalan predmet. Sumnjaju da je reč o tegovima od pet kilograma koje je imao na spravi za vežbanje.

Nakon udarca od kojega je na trenutak ostala bez svesti, uspeo je da je ugura u prtljažnik dok su se njihova deca već nalazila u "škodi superb". Nakon što je bivšu utrpao u prtljažnik, udario je još nekoliko puta. Njene krike čuli su komšije i pohrlili joj u pomoć.

Oni su odgurnuli nasilnika, a za to vreme ona je uspela da pobegne do zgrade u kojoj živi kao podstanarka s dvoje male dece i spasiti se. Policija ga je pronašla oko ponoći u Osijeku i uhapsila.

Policija ga je uhapsila u Osijeku Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Višestruki prelomi lobanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi. Desna šaka u potpunosti slomljena, verojatno idem na operaciju - navela je žrtva na društvenoj mreži nakon brutalnog napada.

Teško povređena žena takođe je na Fejsbuku objavila i fotografiju iz bolnice, koju je kasnije uklonila. Lice joj je natečeno, a glava u zavojima.

Video: Društvo opravdava nasilnike, dok sve više žena strada u porodičnom nasilju

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    5. februar 2019 | 10:20

    Да је ваљао не би га напустила...

  • SG

    5. februar 2019 | 08:53

    Božji zakoni i odnosi kod popova se razlikuju od naših kod malih ljudi,to treba razumeti i prihvatiti,njima Bog lakše i sve prašta.

  • Kresho

    5. februar 2019 | 00:49

    Razlika u godinama sve govori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA