≫ 

Učenik (15) napao domara sekirom: Odavno se pripremao nekog da ubije, izbor slučajno pao na ložača Milanka

- Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sekirom, a bio je dobro dete - izustio je nesrećni čovek, oblivljen krvlju

  • 6

Petnaestogodišnji učenik devetog razreda Osnovne škole "Ivo Andrić" iz Kulaša, nadomak Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58), sa više udaraca sekirom nanevši mu teške povrede po glavi. Lekari Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku psihijatriju na dalje posmatranje, pišu Novosti.

- Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali se nezvanično saznaje, da se domar ne sluteći nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sekire u učenikovim rukama, koji mu se prikrao sa leđa dok je ložio vatru. Prolivanju krvi i pravom hororu u kotlarnici škole, kako saznajemo, nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i munjevito u vreme prve smene. U šoku i neverici je cela škola - kao i direktor Željko Rudonjić, koji je potvrdio incident, dodavši u telefonskom razgovoru, da nije u stanju da govori, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

A BIO JE DOBRO DETE...

- Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sekirom, a bio je dobro dete - izustio je, kako saznajemo, ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja.

Naš izvor upućen u ovaj nesvakidašnji incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao "nekoga da ubije i da je slučajno izbor pao na nesrećnog domara".

VIDEO: Tinejdžer se iživljava nad drugom u Domu, a učenici navijaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?!

    6. februar 2019 | 21:36

    Hoces li nam verovati da ovo nije u Srbiji vec u Republici Srpskoj?! "Cesljas" sve teme, pa bar citaj...

  • DARKO 100%

    6. februar 2019 | 21:27

    Hocete mi sad verovati kad vam kazem da je Srbiju zahvatio sindrom MAJKL MAJERS iz dana u dan se potvrdjuje moje zapazanje

  • Јасмина

    7. februar 2019 | 07:46

    Није никакав синдром, већ је деци све дозвољено.Заглупљују их компјутери и игрице на њима.Једноставно, родитељи их несвесно гурају у понор.Деци је потребан рад и ред...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA