≫ 

Ubijen serijski ubica Edin Gačić: Jedan specijalac ranjen!

Edin je osumnjičen za ubistvo Mahira Begića, a policija je nekoliko dana tragala za njim

  • 30

Sarajevski specijalci ubili su Edina Gačića koji je pucao na njih u Lepenici kod Kiseljaka. Jedan specijalac je ranjen.

Najtraženiji begunac u BiH, Edin Gačić, koji se sumnjiči za brutalno ubistvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića, kao i meštanina Podorašca Sauda Sultanića je ubijen od strane pripadnika MUP-a KS.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio policijski komesar MUP-a Ks Mevludin Halilović. Mesto Košćan se nalazi pored puta između Tarčina i Rakovice prema Kiseljaku, a reč je o šumovitom predelu.

Dežurni tužioci su krenuli na mesto pucnjave i ubistva, gde će biti obavljen uviđaj.

Reporteri ovog portala javljaju da je policija blokirala kompletno područje i puteve koji vode ka mestu na kojem je lociran, a zatim ubijen višestruki ubica.

Gačića je policija sumnjičila da je počinio dva ubistva, u mestu Podorašac kod Konjica 6. februara i 9. februara u mestu Suhodol kod Tarčina.

Za pomahnitalim ubicom je tragala čitava BiH Foto: MUP Srbije

Gačić je osam dana bio u bekstvu nakon monstruoznog ubistva u Podorašcu, a krvavi pir nastavio je i u Suhodolu, ubistvom policajca koji je bio zadužen za čuvanje objekta FUP-a.

Inače, veliki strah se uvukao i u komšije, posebno nakon priče jednog od njih, koji je opisao šta je zatekao u Edinovoj kući. O tome više čitajte OVDE

Stanovnici BiH danima su bili u strahu zbog ubice koji se krio, zbog čega su podignute visoke mere sigurnosti, a na terenu angažovane sve policijske snage.

Koliko je situacija bila ozbiljna Vlada KS je raspisala i nagradu u iznosu od preko 25.000 evra za informaciju koja će dovesti do hapšenja Edina Gačića. Ubrzo su počeli da isplivavaju detalji iz njegovog života, a jedan je bio jako BIZARAN - recimo šta je ubica nudio na Fejsbuku - pročitajte to OVDE

Gačić je inače višestruki ubica, a iz KPZ-a Bihać pušten je na slobodu još 2017. godine.  Edin Gačić je još kao stariji maloletnik ubio svoju majku i njenog ljubavnika. Priča se da se Armiji BiH priključio samo da bi bio bliže majčinom ljubavniku kojeg je na kraju i ubio.

VIDEO: Uznemirujući snimak ubistva, likvidacija u po bela dana!

(Telegraf.rs/avaz.ba/klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boris

    12. februar 2019 | 17:07

    Tako se to radi.a ne sudjenje i posle par godina sloboda

  • Snooker

    12. februar 2019 | 17:46

    Ubio Majku i pusten na slobodu? Pa tuzilastvo je ludje od njega ..

  • Senad

    12. februar 2019 | 16:43

    Ova vijest mi je prosto uljepsala ostatak dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA