≫ 

Pupovac šokirao: Svi ste veliki Hrvati, koje ugrožavaju Srbi. Vi ste neostvareni, neiživljeni pe*eri! (VIDEO)

Rekao je da danas svaka hulja može pozivati na volju naroda

  • 12

Predsednik Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina hrvatskog Sabora i predsednik SDSS Milorad Pupovac rekao je u parlamentu da "neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im problem nisu Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe" već da su problem "oni sami".

Pupovac je dalje rekao, tokom rasprave u Saboru o verodostojnosti potpisa referendumskih inicijativa koja je potrajala do kasno uveče u sredu, da ti neostvareni Hrvati ne znaju ko su, šta su, kuda će i kako sa sobom, preneo je Index.hr.

Kako je rekao, danas se svaka hulja može pozivati na volju naroda.

- Kao što smo čuli danas ovde, i prošlo je kao da niko ništa nije rekao, a sve veliki hrišćani, sve veliki katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pe*eri, Srbi i ne znam ko drugi. A ko ih ugrožava? Oni sami, neostvareni, neiživljeni pe*eri. U moralnom i svakom drugom smislu te reči. Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im nisu Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami.

Ne znam ko su, šta su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su juče pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Briselu. A sebe nikako da pogledaju tamo gde treba, u očima drugih ili u ogledalu - naveo je Pupovac.

- Sramota me da delim ovu dvoranu sa ljudima koji tako misle i tako govore o drugim ljudima. I oni bi ovoj zemlji trebalo da donesu prosperitet? Oni bi ovoj zemlji trebalo da osiguraju pravi identitet? Slobodarstvo? Zapravo nas vraćaju u crni mrak. Zato ovo doista nije pitanje jesu li ljudi koji su radili ovaj posao koji im je poverila Vlada napravili taj posao kako valja.

Ovo je priča o onima koji su skupljali potpise i koji su vodili kampanju. Koji su se služili najnedopuštenijim sredstvima da jedva skupe potpise, a onda se jedan profesor ustavnog prava poziva na volju naroda. Jeste. Svaka hulja se danas može pozivati na volju naroda. I zato nam jeste tako kako nam jeste i biće nam tako sve dotle dok narod ne prozre te hulje - rekao je Pupovac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA