Deka Toni zna sve, a muškarcima savetuje sledeće: Nikada ne dozvoli da ti žena plati piće. One vole kavaljere, a vole i malo da si bogat (VIDEO)

- Nikada ne dozvoli da ti žena plati piće - smatra deka Toni

  • 7

Deka Taljat Selmani (82) poznatiji kao Toni, Zagrepčanin, izneo je ovoga puta svoje mišljenje o ženama i ljubavi. Toni se inače proslavio izjavom o gripu.

- Nikada ne dozvoli da ti žena plati piće. Budi muškarac. Izvoli zlato, ja častim. Pa nek ti bude zadnji dinar. Žene vole kavaljere. A vole i malo da si bogat.

OVO MI JE ZADNJA, HVALA BOGU

Deka Toni je počeo i priču o svojoj supruzi.

- Ja kad sam je video, najlepšu na svetu, sve sam prekinuo s drugima. Rekao sam sebi: "Ovo mi je zadnja, hvala Bogu!" I tako je i do dan danas, u braku smo više od 50 godina, ali oboje smo šminkeri, još od onda. Moju ženu da vidite, 70 je prešla, niko joj ne bi dao više od 50. Danas biti srećan je retkost. Druga su vremena.

Visoko na letvici deka Tonijevih vrednosti i prioriteta je - ljubav.

- Ljubav je nešto najlepše što može da bude na ovom svetu. Voleti i biti voljen, nema lepšeg u životu. Ko ima ljubav, za njega bolest ne postoji. Ljubav leči sve moguće bolesti. Ljubav je ono što ti u životu daje sve: i zdravlje i snagu i sreću - smatra Toni.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. februar 2019 | 21:12

    Deda Toni necu da budem magarac , sta fali i da devojka nekad plati ,ja znsm mnoge kavalere koji su placali mnogim devojkama pice a drugi ih ljubili , deda mora se danas biti pametan ili ostajes bez gaca

  • Vesna

    14. februar 2019 | 22:42

    E moji muski,nema nista od vas.Samo cmizdrite,poslusaj lepo deka Toni kaze....

  • 937

    14. februar 2019 | 21:40

    Pa mi hocemo u Evropu a tamo svako placa svoje pice normalno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA