≫ 

Grupa "Pravda za Davida" nudi 50.000 evra za svaki novi dokaz o ubistvu Davida Dragičevića

Udruženje garantuje da će identitet svih onih, koji im dostave navedene video snimke, biti potpuno zaštićen

  • 24
David Dragicevic Foto: Facebook/PRAVDA ZA DAVIDA/Davor Dragičević

Udruženje "Pravda za Davida i svu decu BiH", registrovano u Beču, raspisalo je nagradu od 50.000 evra za svaki novi, kredibilan dokaz, koji može doprineti da se iza rešetaka nađu ubice i naručioci ubistva Davida Dragičevića, kao i njihovi saučesnici.

Udruženje nudi ovu novčanu nagradu svakom onom ko im dostavi snimke sa nadzornih kamera Rajfajzen banke iz ulice Vase Pelagića u Banjaluci, koje pokrivaju prostor parkinga iza Metalske škole, gde je u noći 18. marta 2018. godine, prema svedočenju Jovanke Bošnjak, teško pretučen David Dragičević.

David Dragičević je nakon premlaćivanja iza Metalske škole odvezen policijskom "dačijom daster" u nepoznatom pravcu.

Grupa garantuje diskreciju svima koji imaju informacije o Davidovom ubistvu Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran

Udruženje "Pravda za Davida i svu decu BiH" takođe nudi nagradu za video snimke na kojima se vide osobe koje fizički zlostavljaju Davida Dragičevića, nakon što je otet u centru Banjaluke.

Udruženje ima saznanja iz kredibilnih i pouzdanih izvora da ti video zapisi postoje i poziva sve one koji imaju saznanja o tome, ili poseduju video zapise, da im ih dostave.

Udruženje garantuje da će identitet svih onih, koji im dostave navedene video snimke, biti potpuno zaštićen, kao i da će im biti isplaćen navedeni novčani iznos.

Udruženje "Pravda za Davida i svu decu BiH" poziva i sve one, koji poseduju snimke nadzornih kamera iz Gospodske ulice, Jevrejske ulice, Zanatskog centra, Ulice Ivana Franje Jukića i ostalih ulica u najužem centru Banjaluke, da im dostave te snimke koji pokrivaju vreme od 00.00 časova do 05.00 časova 18. marta 2018. godine.

Svima koji dostave te snimke, a koji mogu doprineti dodatnom dokazivanju da je David Dragičević otet i zlostavljan, biće isplaćen novčani ekvivalent, uz garantovanu diskreciju.

VIDEO - Dodik: Ako tužilaštvo ne izađe sa konkretnim podacima, lično ću pozvati narod na proteste

(Telegraf.rs/rtvbn)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    15. februar 2019 | 12:14

    Ovde kao da jedan isti covek pise komentare. Stil je prepoznatljiv.

  • nikola

    15. februar 2019 | 11:44

    Zasto nude novac da se snimci nadu? Svasta cudna i prljava igra, Davor je deset meseci trvrdio da ima dokaze i da zna sve . Sta je sad u pitanju opet novci za grupu pzd. Jos bi neko da se opari na mrtvom Davidu . Sramota i bruka gde sve ovaj cirkus ide...

  • Miki

    15. februar 2019 | 11:07

    Pa zar otac ne tvrdi da ima dokaze ko je i zašto ubio njegovog sina? Toliko o njegovim dokazima i tvrdnjama... Obmana srpskog naroda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA