≫ 

Sestra Jasmine Dominić priznala policiji kako ju je ubila, a onda držala 19 godina u zamrzivaču

Slučaj koji je šokirao region

  • 6

Smiljana Srnec slomila se tokom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, saznaje Telegram iz dobro obaveštenih izvora upućenih u ovaj slučaj. Još se, međutim, čeka ispitivanje u prisustvu advokata koje bi onda moglo biti korišćeno kao službeni dokaz.

Tužilaštvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produži pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tela. Na taj način biće i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, ali neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno ubila.

Telo Jasmine Dominić koja je nestala još 2000. godine pronađeno je u subotu u zamrzivaču u porodičnoj kući u mestu Palovec. Pronašli su ga članovi porodice Srnec koji su preuređivali deo prostora u kući.

U tom trenutku Smiljana Srnec nije bila u kući pa su članovi porodice prišli zamrzivaču u kojem je, inače, godinama uredno bila čuvana hrana. Međutim, nikada niko nije dublje zavirio umutra, pa je telo Jasmine Dominić u njoj bilo sve ovo vreme skriveno.

Jasmina je nestala 2000. godine Foto: Nestali.hr

GODINAMA VARALA CELU PORODICU?

Smiljana Srnec navodno je uspešno zavaravala celu porodicu i prijatelje govoreći kako njena sestra nije nestala, već se odselila iz Hrvatske. Uveravala ih je kako je preko jedne prijateljice dobila informacije da je Jasmina otišla u Francusku, i kako je pronašla posao na jednom brodu.

U evidenciji nestalih osoba stoji da je Jasmina Dominić nestala tokom avgusta 2000. godine. Kao mesto nestanka navodi se Zagreb, a pod okolnostima nestanka navedeno je da je napustila fakultet i studentski posao u Zagrebu. Jasmina je, inače, u septembru te 2000. godine trebala napuniti 23 godine.

(Telegraf.rs/Telegram.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    18. februar 2019 | 17:00

    Kako je mogla da jede hranu iz tog zamrzivač gospode boze i da spava u toj kuci

  • Dixi

    18. februar 2019 | 16:58

    Pa naravno da je neko iz kuce to uradio to bi i nepismena baba zakljucila.!Samo kako je spavala i zivila sa tim ta sestra da mi je znati .Ili je psihicki bolesnik pa i ne pseca grizu savesti ili bilo sta !Strasno !

  • C@W

    18. februar 2019 | 17:30

    Samo da sada ne promeni iskaz u prisustvu advokata,veliko je pitanje kako niko sem nje nije znao za ubistvo i skladištenje žrtve,možda neće da tereti druge ukućane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA