≫ 

Bosanski bog seksa opet traži ženu: Volim da je deblja, da nije ružna. Mogu 15 puta za noć, moj sin jedva dvaput (FOTO)

Bio je, kaže, sportista, bokser, harmonikaš i taksista. Putovao po svetu i pravio decu gde god je stigao

  • 66

Taib Seferović iz Zenice je pravi bosanski Kazanova. O njegovim osvajanjima se nadaleko priča, a slobodno može da se kaže da o njegovom životu može da se napiše i roman. Sada želi da se oženi po 50. put, pa je potrazi za novom ženom sa kojom će stati na ludi kamen.

- Sa 11 godina sam se oženio prvi put. U 13. godini sam dobio prvo dete. Imao sam u životu 49 žena, 50 dece i 250 unučadi. Bio sam drugi razred osnovne škole i oženio se. Nije malo 50 dece napraviti. Još nisam našao 50. ženu, ali tražim. Žalim malo i za zadnjom suprugom, umrla je. Sve sam svoje žene sam voleo. Brzo se zaljubim, ali se brzo i odljubim - kaže za Source.ba kroz smeh Seferović.

Godine 2014. kada ga je šira javnost upoznala, on je tvrdio da je spavao sa oko 5.000 žena, a da je prvi put vodio ljubav sa devet godina.

- Prva supruga mi se zvala Rašida, a bila je starija od mene dve godine. Zaljubio sam se u nju u školi i, kada sam se vratio, rekao sam ocu da se ženim. Za to nisu bili ni moji ni njeni roditelji, ali nikada nismo marili za to. U braku smo bili 25 godina i dobili smo jedanaestoro dece. To mi je bio najduži brak. Nakon njega, shvatio sam da su žene moj život i počeo sam da menjam jednu za drugom - rekao je Taib za Avaz.ba. 2014. godine.

Nakon Rašide imao je običaj da živi i sa tri ili četiri žene u isto vreme. Bio je, kaže, sportista, bokser, harmonikaš i taksista. Putovao po svetu i pravio decu gde god je stigao.

– Zna me cela Evropa i imam decu svugde u svetu. Živim normalan život. Ne pijem, ne pušim. U braku sam bio po mesec, dva, godinu, 20 godina. Vođenje ljubavi je presudno. Mogu 15 puta za jednu noć. Moj sin ne može više od dva puta. Nikad nisam ni pušio ni pio. Žene vole malo provoda u krevetu. Moraš biti sa njima otvoren.

Njima treba malo, seks i gotiva. Seks je zakon. Nemoj spavati sa ženom svojom deset dana, pa ćeš videti kako se ponaša – kaže Taib za Source.ba.

Džemilu je voleo više od svih drugih. Ona je sada u braku i živi u Nemačkoj, ali je, kaže, nikad nije zaboravio.

– Sada tražim 50 ženu i nek se jave sve koje su zainteresovane. Bio sam u Rusiji, Bugarskoj, Poljskoj, Nemačkoj, Turskoj, tu imam dvoje dece, pa ako ovo vide nek mi se jave. Znam možda za 30 dece gde su i šta rade, ostalo ne znam. Skoro me zaustavila policija.

Traži mi momak saobraćajnu. Čekam ga i nikako da mi vrati. Ustanem do njega, pitam šta je problem, gde sam pogrešio. Kaže on meni „Ti si moja tata“ i plače - priča Seferović.

Ima dete i Ukrajini, Srbiji, Hrvatskoj, a čak ni on sam ne zna gde je sve ostavio svoje potomke.

- Rođen sam 1954. godine. Volim žene. Moraš biti kavaljer prema ženi da bi je osvojio. Barem na prvim sastancima. Ja volim malo punije žene i da znaju u seksu svašta nešto. Od 70 do 90 kila. Mršave i plave ne dolaze u obzir. A godine su takođe bitne, ne treba mi stara i ružna, nego zgodna mačka - naglašava na kraju za Source.ba.

BIO SA NAJMANJE 5.000 ŽENA

Sredinom osamdesetih godina, trbuhom za kruhom i s harmonikom u rukama, krenuo je da obilazi Evropu.

- Išao sam do Rusije, Turske, Nemačke, Poljske, Rumunije, Švedske... Ni sam ne znam s koliko sam žena u tom periodu spavao. Živeo sam 25 sati na dan. Bio sam sa pevačicama, konobaricama, šeficama motela... i nisam stajao. Kroz moj život prošlo je najmanje 5.000 žena.

Kada bih se oženio Hrvaticom, onda sam bio Tomica, ako sam sa Srpkinjom, tada sam Đorđe, a s Bošnjakinjom Taib. Nisam opterećen nacijama niti bojom kože žena. Spavao sam i s Kineskinjama, Japankama, Afrikankama... Sve sam probao. Ipak, na kraju mogu reći da su naše Bosanke najbolje. One su vatra živa - priča Taib za Avaz.ba 2014. godine.

Ističe da je u početku pravio spisak svojih supruga, ali da je nakon tridesete odustao od toga.

- Sećam se svake svoje žene. Imao sam i Sakibu, Ramizu, Dragicu, Slavicu, Ljiljanu, Anu iz Poljske, Džemilu iz Turske... Trebala bi vam dva lista papira da ih sve spomenemo. U kontaktu sam sa mnogima od njih. Nijedna mi nije tražila alimentaciju, jer znaju da nemam stalno zaposlenje - kaže Taib.

Njegova neostvarena želja je da na jednom mestu okupi barem polovinu svoje dece i da svi zajedno provedu 24 sata.

NADIMAK TITO

Nadimak Tito, kako kaže, dali su mu prijatelji i njime se ponosi.

- Tito je bio i ostao moj predsednik. Dok sam živ to će biti tako. Mislim da zaslužujem ovaj nadimak. Ja sam legenda. Ko se još oženio kao 11-godišnjak i spavao sa toliko žena - pita se Seferović.

VIDEO: Seksi lepotice se zaigrale u đakuziju, a onda...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    21. februar 2019 | 15:27

    Da nije ružna, misliš kao ti?

  • Ruža

    21. februar 2019 | 13:43

    Džaba ti 15 puta. Bolje jedno - vredno 😂

  • Sused

    21. februar 2019 | 13:44

    Blago tebi kada mozga nemaš, praviti decu i ostavljati po svetu siročad to može samo budala - duševni bolesnik . Da mi je vidjeti te jadne žene te su spale na tebe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA