≫ 

Rekao mi je "Ubio sam decu", ja sam vrištala "Ku*vin sine": Žena krvnika koji je bacio mališane sa terase o trenucima kada je videla decu na betonu

Ona je odgovorila i na tvrdnje da su deca bila zanemarena

  • 19
Karica Rodjak Rođak, majka dece koje je otac bacio sa terase, , Pag, Foto: Facebook

Katica Rođak, supruga Josipa Rođaka, koji je juče bacio četvoro dece sa prvog sprata kuće na Pagu, rekla je da ništa nije naslućivalo na tragediju, ali da njen muž nakon jezivog čina više neće moći da priđe deci.

- Ja nisam ni slutila šta će se dogoditi. On je mene ujutro u 5.56 sati pitao da li spavam. Ja sam se okrenula i valjda sam zaspala. Mislila sam da se on digao jer svako jutro ode u prodavnicu po hleb. Onda sam čula krik. Mislila sam da je mala pustila na mobilnom neki video. Kad je on došao u sobu videla sam da je uhvatio za ruku A. (devojčicu koja je najteže povređena) i nosio je. Mislila sam da je nosi u dnevni boravak. On se vratio unutra i mrtav hladan mi rekao: 'Ja sam ubio decu' - ispričala je Katica.

Majka je onda počela vikati: "Ku*vin sine"!

Tvrdi da deca nisu zapostavljena Foto: Facebook/ Josip Rođak

- Ja sam mu rekla: "Monstrume, kuda sada bežiš?!" On je nakon toga otišao u policiju i prijavio se. Ne mogu mu to oprostiti - priseća se Katica.

Ispričala je kako njen suprug nije ranije zlostavljao decu.

- Bio je ok. Šta mu je juče puklo, ja ne znam. Nismo se ni svađali niti ništa - rekla je, a na pitanje da li je dolazio Centar za socijalni rad, odgovorila je:

- Centar je dolazio zbog moje najstarije ćerke. Bilo je malo problema.

Rekla je da njen muž više nikad neće videti decu.

- Pristupa kod dece njemu više nema! K deci više neće doći. Mene mala pita: mama, je l' će tata doći živeti s nama? Ja sam rekla ne. Jer boje ga se, doživeli su traumu. Na beton ih je bacio! Ajde da je bila trava barem, možda ne bi bile tolike povrede, ali beton... Uzeću advokata, on više nikad neće imati pristupa deci - rekla je ona.

Otac je u pritvoru Foto: Facebook/Josip Rođak

Odgovorila je i na navode da je zanemarivala decu.

- Za klevete koje neki susedi pričaju, tužiću ih! Sve one koji su lagali i srali! Da su deca zanemarena, to sam sve čula, da sam neodgovorna majka i da se svašta o meni priča. Zna i gospodin Bernardo (gospodin u čijoj kući žive) da ih kupamo i da su uvek u čistome, neka oni pometu pred svojim pragom pa neka o drugima pričaju. I direktorka škole neka pričepi jezičinu, nešto je rekla da je mala zanemarena - rekla je majka.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hallo

    1. mart 2019 | 15:03

    "aj da je barem trava ali beton"????? kakva majka horor, jadna deca, i Bog svakoj pogani da ta nevina stvorenja.

  • Buco

    1. mart 2019 | 14:59

    Decu treba drzava da zastiti iodvede u dom a..coca I majku. Obadvje pitforiti to nisu pravi roditeli

  • Dexico

    1. mart 2019 | 14:58

    Pričepi jezičinu, hahahha baba je hit😂😂 A ovog monstruma na doživotnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA