≫ 

Mladi hrvatski političar ponovo šokira javnost: Stravičan zločin na Pagu uporedio sa pobačajem

Pauku to nije prvi skandalozni status na društvenim mrežama

  • 22

Martin Pauk, splitski gradski poslanik, član ekstremno desne stranke "Nezavisni za Hrvatsku", opet je šokirao javnost.

Pauk je, naime, na svom Fejsbuk profilu uporedio stravičan zločin koji se dogodio na Pagu, kada je otac bacio četvoro dece kroz prozor sa prvog sprata, sa pobačajem.

- Šta je levičari, zgražate se kad otac baci četvoro dece sa balkona sa namerom da ih ubije i tražite smrtnu kaznu za njega, a kad majka napravi abortus i pobije četvoro dece u utrobi onda to zovete "pravo na izbor" i svesrdno podržavate ubistvo. Gubo levičarska licemerna - napisao je Pauk.

Podsetimo, Pauku to nije prvi skandalozni status na društvenim mrežama. Tako je nedavno nakon divljačkog napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu za napad okrivio - vaterpoliste.

On je u svojoj izjavi poručio da "sada Delije mogu da pričaju kakvo je more u februaru".

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    3. mart 2019 | 17:26

    Čuvaj me boze od kuge .. gladi i hrvata .

  • Teslina naslednica

    3. mart 2019 | 15:56

    Poredjenje mu je na mestu, nikada nemojte zaboraviti na cinenicu da vas Bog nije poslao na Zemlju tolike koliki ste sada, svi smo mi u pocetku bili fetus u maminom stomaku pa smo tek posle rodjeni i porasli! Recite vi meni, kakva je razlika da li cete ubiti dete pre nego sto ste ga videli ili posle, zar je razlika samo u velicini, znaci ako ubijemo nesto malo to je kao humanije nego ako ubijemo nesto veliko, pa zivimo u 21. veku, postoje sredstva za kontraepciju, zastitite se pobogu, nemate pravo da oduzimate zivot samo zbog toga sto ste u nekom trenutku bili neodgovorni!!!!!!

  • Ja

    3. mart 2019 | 16:11

    Sto se ove izjave tiče ovaj je potpuno u pravu. Nema razlike! U oba slučaja je u pitanju cedomorstvo i zaslužuje smrtnu kaznu. Abortus nije sredstvo za kontracepciju već ubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA