≫ 

Policija privela pešaka koji se teturao po putu, kada je uradio alkotest šokirali se kako nije u alkoholnoj komi

Prema standardnim merenjima prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od četiri promila svrstava se u kategoriju tzv. alkoholne kome

  • 3

U mestu Kozluk, kraj Zvornika u istočnoj Bosni, policija je iz saobraćaja "isključila" jednog pešaka, koji se zbog prevelike količine alkohola u krvi, od čak 4,46 promila, teturao magistralnim putem i predstavljao opasnost za pešake i vozila, javili su lokalni mediji.

Muškarac, koji je kasnije identifikovan kao Šemso B. (49), imao je nesreću da nakon vesele noći naiđe na policijsku patrolu koja je redovno kontrolisala saobraćaj, a onda su ugledali čoveka koji se u ranim jutarnjim satima u nedelju tetura magistralnim putem.

Podvrgli su ga alkotestu i ustanovili da je bio potpuno pijan, odnosno da je u sebi imao čak 4,46 promila alkohola, sapšteno je iz Policijske uprave.

Prema standardnim merenjima prisutnost alkohola u krvi u količini većoj od četiri promila svrstava se u kategoriju tzv. alkoholne kome i po pravilu znači da je osoba popila više od jedne litre žestokog alkoholnog pića.

Šokirani rezultatom policajci su odlučili da Šemsu B. "isključe iz saobraćaja" tako što ga odvezli na pritvor na trežnjenje, preneo je portal Dnevno.ba.

VIDEO: On se toliko odrao od alkohola da mu ni sve tri faze nisu mogle ništa

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA