≫ 

Prokletstvo: Hrvatsku pogodile sve moguće nepogode - tuče grad, veje sneg, grmi i šiba bura (FOTO)

Za Dalmaciju i jug zemlje na snazi je crveni meteoalarm zbog jakog vetra.

  • 15

Juče je celu Hrvatsku zahvatilo pogoršanje vremena koje je bilo toliko jako da se, zapravo, može reći da se zima vratila.

Na obali Jadrana padala je kiša, bilo je grada, bure, ali i snega. Sneg je pao u Delnicama, na Ćićariji, na Sljemenu, ali i u Karlovcu. Bilo je grmljavine...

Danas će biti nešto mirnije, ali dosta hladnije u odnosu na prošle dane. Jutarnje temperature bile su ispod nule na kopnu, na moru tek koji stepen iznad nule. Snega ima u Lici, ali i na Sljemenu, gde je jutros u 7 sati izmereno 7 centimetara.

Tokom dana na Jadranu se očekuje pretežno sunčano i vetrovito. U ostatku Hrvatske sunčano uz promenljivu oblačnost bez padavina.

Ujutro u unutrašnjosti mestimično magla, a na jugu može pasti još malo kiše, a u pojedinim delovima Hrvatske i snijega. Na kopnu će danju duvati umeren, ponegde i jak severni i seeveroistočni veetar.

Na Jadranu jaka i olujna bura mestimično u Dalmaciji s orkanskim udarima, a na severnom Jadranu i severni vetar. Najviša temperatura uglavnom od 7 do 12 stepeni.

Za Dalmaciju i jug zemlje na snazi je crveni meteoalarm zbog jakog vetra.

VIDEO: septembra prošle godine nevreme je isto ovako danima pustošilo Hrvatsku

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    12. mart 2019 | 09:12

    SVE JE ENERGIJA KAKO RECE NIKOLA TESLA I KAD SE NAGOMILA NEGATIVNA ENERGIJA DOLAZI DO ZLA I RATOVA PA JE TAKO PREDVIDEO TRAJANJE 1 SVETSKOG RATA A I NAJAVIO POCETAK 2 SVETSKOG RATA!!! NAGOMILANA MRZNJA JE NEGATIVNA ENERGIJA KOJA CE OPET DOVESTI DO RATA!!NISTA SE NEDESAVA SLUCAJNO!!

  • Brankica

    12. mart 2019 | 09:30

    Sve sto zelimo drugima nama se vraca. Jedini lek je pokajanje i molba za oprostaj da bismo izbegli zlo. Slava Bogu za pravdu i ljubav njegovu

  • Rs

    12. mart 2019 | 09:16

    Oluja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA