≫ 

Oglasio se Davor Dragičević nakon što je kovčeg sa telom njegovog sina napustio Bosnu: Moje dete će za koji trenutak doći do svog oca (FOTO)

Mladić će u petak biti sahranjen na groblju u Austriji

  • 75

Davor Dragičević, otac nastradalog mladića Davida Dragičevića, koji je danas zauvek napustio Bosnu, oglasio se posle dužeg vremena na Fejsbuk grupi Pravda za Davida.

On je postavio fotografiju na kojoj se vidi uramljena slika njegovog sina, i poslao je jaku poruku svima.

- Zabranjujem da iko, ikada više spomene ime mog deteta Davida Dragičevića i grupu Pravda za Davida u nenarodnoj skupštini RS i bilo kojoj drugoj zločinačkoj instituciji RS. Davor Dragičević, crnilo i tišina, idemo do kraja samo grupa Pravda za Davida - napisao je Dragičević u postu na Fejsbuku.

Fotografija koja je objavljena uz Davorovu poruku Foto: Facebook/Pravda za Davida

ŽIV SAM, A OSTALO...

Kako je Davor Dragičević danas rekao u uključenju na TV N1 može da kaže samo da je živ, a to je nabitnije. On je kaže davno najavio da će dete ekshumirati.

- Više ne postoji za mene institucija RS. Ovde ću moći da odem na Davidov grob. Ubice su mu bile na sahrani, a ovde to neće moći. I živ sam, a ostalo... - rekao je Davor. - Sad sam na sigurnom, imam i policijsku zaštitu. I ovde je poslat jedan ubica. Ne verujem više ni u njihov sudski postupak. Želim da se sve Davidove ubice nađu ispod zemlje, zatvorske kazne me ne interesuju.

- Bio je anđeo, normalno dete od normalnih roditelja - rekao je Davor.

Printskrin: N1

UBICE ZNAJU KO IMA SNIMAK

 A u Austriji se formira grupa Istinska pravda za Davida. On kaže da će se uskoro videti koji će biti njegovi dalji koraci. Ili ja ili oni, kaže Davor. Na pitanje da li će na godišnjicu pustiti snimak ubistva, Dragičević kaže da ubice znaju kod koga je snimak, a na pitanje da li ga on ima, on nije hteo da odgovori. U borbi mu kaže, dete daje snagu, a ne Bog.

Na pitanje da li se plaši odmazde, Davor je rekao:

- Ima na stotine imena umešanih. Niko više ne sme uzeti od njih ime Davida Dragičevića u usta, ni pozicija ni opozicija. Ubili ste mi dete uzeću vam sve. S nama nemate više dodirnih tačaka. Ne bojim se, nek šalju ubice za mnom, imam i ja svoje prijatelje... Oni nek rade svoj posao, ja ću svoj. Moje dete će za koji trenutak doći do svog oca. Ja ću ga sutra sahraniti drugi put - rekao je Davor.

Pogrebno vozilo sa posmrtnim ostacima Davida Dragičevića napustilo je danas Banjaluku i krenulo ka Austriji. Posmrtni ostaci su ispraćeni uz pesmu "Klinac u getu".

Telo Davida Dragičevića ekshumirano je u utorak, biće prebačeno u Viner Nojštad u Donjoj Austriji, gde živi Suzana Radanović, majka nastradalog mladića. On će u petak, 15. marta biti ponovo sahranjen na groblju u ovom gradu.

Da podsetimo, za njegovim ocem Davorom raspisana je poternica nakon što je on nestao krajem decembra prošle godine. Od tada se nalazi na nepoznatoj lokaciji, a do sada se više puta obratio preko Fejsbuk grupe PzD.

Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    14. mart 2019 | 16:23

    Iako nisam upucen u slucaj David,duboko saucesce roditeljima ubijenog Davida. Nadam se da ce ubica/ubice i svi koji su povezani sa ubistvom Davida kad tad izaci na sud pravde. Kad se izgubi dete to je najveca bol za svakog roditelja !

  • Danijel

    14. mart 2019 | 16:18

    Vrijeme da ovom čovjeku neko zabrani eksponiranje u medijima. Pogotovo preko sinovljeve smrti.

  • Rs

    14. mart 2019 | 16:27

    David nek pociva u miru!A ovoaj covek nije sav svoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA