≫ 

Otac Davida Dragičevića oglasio se baš na 17. mart: "Boli, sine moj. Danas je tačno godinu dana kako sam poslednji put osetio toplinu tvog obraza"

Podsetimo, telo ubijenog Davida ekshumirano je pre nekoliko dana iz groba na banjalučkom groblju i preneseno u Austriju

  • 0

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, čija tragična smrt i dalje nije rasvetljena, oglasio se povodom skore godišnjice smrti svoga sina. Za njega je ta godišnjica danas, jer je na ovaj dan poslednji put svog sina video.

- Danas je tačno godinu dana kako sam zadnji put osetio toplinu tvog obraza na mojim usnama, kada sam te poljubio, godinu dana kako sam ti čuo glas, godinu dana kako sam ti čuo korak. Boli, sine moj, boli život bez tebe. Ali obećavam ti, sine moj, doći će pravda za tebe. Pravda za Davida - napisao je na svom Tviter profilu ožalošćeni Davor.

Podsetimo, telo ubijenog Davida ekshumirano je pre nekoliko dana iz groba na banjalučkom groblju i preneseno u Viner Nojštat (Bečko Novo Mesto), gde se članovi porodice trenutno nalaze.

David Dragičević ubijen je 2018. godine Foto: Facebook/PRAVDA ZA DAVIDA/Davor Dragičević

Davidova majka Suzana Radanović izjavila je tada da je porodica razočarana nenapredovanjem istrage povodom Davidovog ubistva i da će pravdu za svog stradalog sina i brata potražiti iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA