≫ 

Jovan se fotografisao sa mladom kako bi ga udavače ostavile na miru: Hteo sam da se otarasim žena, ali dogodilo se suprotno (FOTO)

Nakon što se pojavio u jednom rijalitiju, interesovanje žena za njim je ogromno

  • 7

Slavonac Jovan Karapandža (31) zapao je za oko mnogim damama dok je učestvovao u šou "Ljubav je na selu". Iako se ova sezona odavno završila, njemu i dalje stižu privatne poruke velikog broja žena iz Hrvatske i inostranstva koje bi se s njim družile. Jedno je vreme imao i ozbiljnih problema kako bi se od njih obranio jer su znale i, kako kaže, nepozvane doći u njegovo selo, Mlaku Antinsku, želeći lično da ga upoznaju. Da bi tome donekle stao na kraj, jer je od žena već pomalo i umoran, Jovan se setio malog trika.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by jovan karapandza (@jovankarapandza) on

 

Uz pomoć prijatelja Danijela Živkovića iz Osijeka, koji inače fotografiše venčanja, odlučili su da snime Jovanov venčani fotosešn i u javnost puste informaciju da se najpoželjniji neženja iz šou "Ljubav je na selu" konačno oženio.

- Napravili smo stvarno odlične i verne fotografije mog venčanja. Imao sam predivnu suprugu, odlično odelo, super konje i kočiju, i sve je bilo baš onako kako će jednoga dana biti i moji svatovi. Nadao sam se da ćemo objavom tih fotki smanjiti interes žena za moj profil ali to se baš i nije dogodilo. Odreagovale su baš suprotno. Što je najgore, počele su da vređaju moju partnerku s fotografija iako ona, jadna, nije ni kriva ni dužna - smejući se kaže Jovan.

Konji i životinje na njegovoj farmi Jovanu su najveće zadovoljstvo zbog kojeg, kaže, nikada ne bi otišao iz Hrvatske, kao što je učinila većina njegovih prijatelja iz sela.

- Zapravo sam u selu jedino ja ostao momak i neženja, svi drugi su se poženili i otišli ili odselili u Irsku ili Nemačku. Ja ne želim. Volim svoje malo selo samo, eto, nema baš žena i cura pa ih moram tražiti na druge načine - kaže Jovan koji se upravo zbog toga i prijavio u rijaliti.

- Nije da sam se zaista nadao da ću u šou upoznati ljubav svog života i partnerku, ali sam pomislio da nema ništa loše u tome pokušati, malo se zabaviti, videti šta bi bilo kad bi bilo. I ne žalim. Bilo je stvarno jedinstveno iskustvo - kaže Jovan dodajući kako u životu ipak traži pravu ljubav i nema nikakvu nameru da se oženi "na silu".

- Jednom kada se budem ženio moji svatovi biće pravi slavonski. Imaću jako puno gostiju, jer mi je porodica velika, trajaće dva-tri dana, jer tako bude kod nas u selu, biće dve vrste muzike, puno hrane i pića, i moja će se buduća supruga sa mnom voziti u konjskoj zaprezi koju će voditi moji konji. Jedino mislim da se neću oženiti u slavonskoj nošnji nego u odelu jer, vidite kako mi dobro stoji odelo - kaže veseli Jovan.

VIDEO - Mladenci upali u srce protesta: Svi se oko njih drali u glas, preplašili mladu

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    18. mart 2019 | 23:04

    Dečko je Srbin, gledao sam tu emisiju, i u sobi, na zidu, stoji ikona Svetog Jovana Krstitelja :)

  • Jug

    18. mart 2019 | 23:14

    Gavrilovic i Karapandza,nasi Srbi...Bog vam dao dobro

  • 69

    19. mart 2019 | 08:23

    Srbi uživaju u Hrvatskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA