≫ 

Učiteljica iz Hrvatske odvela ceo razred na koncert rok grupe iz Srbije: Posle svirke napisala - "Ima nade" (FOTO)

Ona je veliki zaljubljenik u muziku i sprovodi projekat pod nazivom "Muzička abeceda", tokom kojeg decu edukuje o rok muzici

  • 7

Ana Bajo, učiteljica matematike i razredna 7. razreda osnovne škole "Grigora Viteza" u Zagrebu svoje je učenike odvela na koncert u Tvornicu koji će sigurno pamtiti.

Ana Bajo radi u ovoj školi 11 godina, veliki je zaljubljenik u muziku i sprovodi projekat pod nazivom "Muzička abeceda", tokom kojeg decu edukuje o rok muzici.

Tako ih je prošlog vikenda odvela na koncert svog omiljenog benda "Partibrejkers", a na Fejsbuku je objavila status i fotografije. Koncert je prošao super, učenici su bili oduševljeni, a ovaj korak su popratile brojne pozitivne reakcije ljudi.

- Svi koji me poznaju, znaju šta mi ovaj bend predstavlja u životu - Bend koji sam gledala više od 50 puta uživo, koji me je oblikovao kao osobu. I onda padne na pamet jedna luda ideja - odvesti svoj 7. razred kojem sam razredna na njihov koncert. Razred koji je poseban; klince koji prihvataju sve ideje, roditelje s kojima sam na istoj, zajedničkoj strani u odgajanju te dece, koji podržavaju sve što radim. Veliko hvala organizatorima, koji su nam omogućili da realizujemo jednu ludu ideju, hvala i redarima koji su na svakom koraku znali da smo mi taj razred koji je došao na koncert i brinuli se za nas. Tražim čoveka među ljudima. Ima nade! - napisala je učiteljica u postu.

Šta vi mislite o postupku ove učiteljice? Pišite nam u komentarima!

(Telegraf.rs/super1.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    20. mart 2019 | 13:48

    Potpuno je nebitno da li će javnost da ovaj postupak osudi ili podrži - znam samo da će njeni učenici i svojoj deci jednom u budućnosti prepričavati odlazak na koncert sa razrednom u 7. razredu, i da ga nikad neće zaboraviti. Uvek se divim prosvetnim radnicima za koje se vidi da zaista vole svoj posao. I dodajem, da, i ja verujem da ima nade! Bravo za nastavnicu!!!

  • Mira mir

    20. mart 2019 | 13:58

    Verujem da je bilo lepo svima. Bravo za sve koji nemaju predrasude!👍😘

  • Vosa

    20. mart 2019 | 14:01

    Svaka cast. Steta sto nece biti vise razredna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA