Baka Marica živi sama, ali ima pomoć na kojoj joj svi zavide: Njen zet Damir je toliko dobar, da ona insistira da dođe da živi sa njom (FOTO)

Nakon što su joj se obe ćerke udale, a suprug preminuo, ova starica sama brine o imanju i kući

  • 2

Baka Marica iz Goričkog, mesta u opštini Koprivnički Ivanec u Hrvatskoj, potvrdila je kako je njen zet Damir Ostriž, zet kakav se samo poželeti može.

Ovaj Koprivničanac naporno radi u Zagrebu i svakodnevno putuje, a slobodan dan proveo je u Goričkom sa sinovima Lukom i Ivanom pa je tašti Marici orezao tri reda "direktora" i voćke u dvorištu.

- Bilo bi još bolje da se doseli kod mene kad bude u penziji. Mogao bi mi više pomagati, a ja ne bih tada bila sama - rekla je baka Marica, 80-godišnjakinja rodom iz Zagorja, prenosi Podravski.hr.

Njen zet sa sinovima pomaže joj oko voćki Foto: Nikola Wolf

Sve što ima u Goričkom mukotrpno je stvarala kroz godine sa svojim pokojnim suprugom, pa joj, razumljivo, danas teško pada što više ne može da radi kao nekad, a veliko imanje traži svoje, i košenje trave i brigu o voćkama.

Tada uskaču njeni "momci iz Koprivnice", i sami preopterećeni radnim i drugim obvezama, ali uvek spremni da pomognu. Ipak, baki najteže pada što je danas sama.

- Imam dve ćerke i žao mi je što bar jedna od njih nije ostala na kod kuće. Ne bi to sve danas bilo prazno - kazala je baka Marica s tugom u očima.

(Telegraf.rs/Podravski.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA