≫ 

Opšta makljaža u baru nastavljena na ulici: Potukle se dve grupe, valjali se po asfaltu, ne zna se ko je koga udarao (VIDEO)

U tuči su bili upotrebljeni razni predmeti, potvrdili su iz policije

  • 3

Dve grupe ljudi sinoć su se žestoko potukle u jednom baru u Kavadarcima, gradu na jugu Severne Makedonije, a potom su nastavili da se makljaju na ulici. Na video snimku snimljenom sa mobilnim telefonom, koji je objavio Radio Kavadarci na svojoj Fejsbuk stranici, ne može se razaznati ko je koga i sa čime udarao.

Uočljivo je da se jedan od učesnika tuče, obučen u belo, nalazi na betonu trotoara, dok ga drugi udaraju sa pesnicama i nogama po glavi i telu. Oboreni čovek je u jednom trenutku pokušao da ustane, ali su ga drugi udarcima ponovo bacili na beton. On je najverovatnije izvukao najdeblji kraj, ali se ne zna da li je zbog povreda završio u bolnici.

Slučaj je registrovan i u policiji.

- Sinoć u 23 časa je bilo prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Kavadarcima došlo do narušavanja javnog reda i mira. Fizički su se međusobno obračunavali M. P. (43) iz Krive Palanke, I. Đ. (43) iz Kavadaraca i A. M. (20) iz sela Lozovo kod Svetoga Nikole sa jedne strane i L. T. (34) iz kavadaračkog sela Begnište sa druge strane. U tuči su bili upotrebljeni razni predmeti - kratko je za portal Plusinfo saopštio Veroljub Dodevski, portparol SUP iz Velesa, dodajući da policija radi na rasčišćavanju slučaja.

VIDEO: Na zadnjem sedištu njegovog auta... Žene se lemaju!

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    28. mart 2019 | 14:55

    Ja ovde ne vide tepačka vo kavadarci,samo neko valjanje po asfaltu

  • Mako

    28. mart 2019 | 14:26

    U moje vreme se stajalo na crtu pa kom obojci kom opanci i posle na piće,bili smo vitezovi a ne bagra

  • Hulk

    28. mart 2019 | 14:43

    Da li postoji nesto ruznije od ovoga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA