≫ 

Daruvarac ponovo uhapšen, napravio haos u kafiću, a tek što je pušten zbog brutalnog prebijanja jedva punolentne devojke

Ovaj slučaj je podigao puno prašine nakon što je objavljen snimak kako nogama i rukama mlati jedva punoletnu devojku koja bespomoćno leži na tlu. Javnost je bila zgrožena i zato što joj nitko od gostiju i osoblja kafića nije priskočio u pomoć. Navodno je pre toga njenom glavom udarao u umivaonik u WC-u i slomio ga

  • 6

Darko Kovačević (32) zvani Daruvarac je u subotu opet završio u pritvoru.

On se u kasnim popodnevnim satima zatekao u jednom zadarskom kafiću gde se verbalno sukobio sa jednim od gostiju, a nakon toga je došlo i do guranja i koškanja.

Prema nezvaničnim informacijama, nepoznati mladić je počeo da snima Daruvarca telefonom, pa je došlo do sukoba. Daruvarac je mladiću pretio.

- Oko 18 sati na Obali kneza Trpimira u kafe baru došlo je do verbalnog sukoba i guranja između 32-godišnjaka i 24-godišnjaka. Nakon toga je 24-godišnjak pristupio u službene prostorije policijske stanice i prijavio pretnje. Ubrzo nakon toga je 32-godišnjak i priveden i sada se nalazi u prostorijama policije – rekla je portparolka zadarske policije Ivana Grbin i dodala da se nad muškarcem sprovodi kriminalističko istraživanje u saradnji s državnim tužilaštvom zbog krivičnog dela prijetnje.

Dario je unakazio jedva punoletnu devojku; Foto: Instagram

Kovačević je na slobodi iako je nepravosnažno osuđen na pet godina zatvora zato što je 13. juna prošle godine u drugom zadarskom kafiću umalo ubio 18-godišnju devojku.

Ovaj slučaj je podigao puno prašine nakon što je objavljen snimak kako nogama i rukama mlati jedva punoletnu devojku koja bespomoćno leži na tlu. Javnost je bila zgrožena i zato što joj nitko od gostiju i osoblja kafića nije priskočio u pomoć. Navodno je pre toga njenom glavom udarao u umivaonik u WC-u i slomio ga.

Građani su prošle godine organizirali proteste jer je nakon isteka polugodišnjeg pritvora u decembru prošle godine pušten na slobodu. Kako su mu sudili za kazneno delo nanošenja teških povreda i pretnje, nije smeo da duže bude u pritvoru.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    31. mart 2019 | 09:35

    Uhapsite onoga ko ga je pustio iz zatvora.

  • Bole

    31. mart 2019 | 10:09

    Ma nece ovaj dugo ima leka za sve.

  • mkc brt

    31. mart 2019 | 09:50

    Pa to je zaista lepo cuti,skoro pa ubio devojku,sad napravio haos u kaficu,pa to je covek za primer sta ce on u zatvoru...Treba na dozivotnu osuditi njega i onog ko mu je sudio za silovanje devojke..Sramota za drzavu,sve je korumpirano!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA