≫ 

Postupak majke koje ja obesila psa pred detetom, razbesneo je mnoge: Ona je sada novim komentarom ponovo šokirala (FOTO) (VIDEO)

Bez trunke kajanja žena se u početku uključila u raspravu čak napadajući svoje sugrađane

  • 34

Slučaj Ane L., medicinske sestre iz Bosanske Dubice, koja je u nedelju, pred očima ćerke, ubila psa, šokirao je javnost i pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Bez trunke kajanja žena se u početku uključila u raspravu čak napadajući svoje sugrađane. Što je još gore ona je na Fejsbuku najavila da neće na tome stati.

- Samo da se oglasim povodom jučerašnjeg događaja. Kao majka stala sam u zaštitu svog deteta i radiću to i dalje - napisala je Ana L.

Pokrenula se burna rasprava na društvenim mrežama Printskrin: Facebook

Usledila je i konstatacija koliko je Ana L. razmišljala o dobrobiti svog deteta, kad ga vodi da gleda te prizore.

Drugi su ocenili da je užasan čin namerno izveden pred detetom, iako je to moglo da se uradi na "milion i jedan drugi način". Nije se dugo čekalo ni na odgovor na opasku da su psi "krivi" za mnoge napade na ljude.

Svako je imao svoj komentar Printskrin: Facebook

- Zanemarivanje rađa agresiju. Namerno povlačim paralelu između dece i pasa; naučno je dokazano da je pseći mentalni sklop na nivou trogodišnjeg do petogodišnjeg deteta - ocenila je jedna Beograđanka.

- Što je jača osuda društva, to će se više ubice životinja zamisliti pre nego sledeći put odrežu šape ili rep, stavljaju petarde u anus i tako dalje. Jer, verovali ili ne, oni to ne rade jer mrze životinje, oni to rade zbog aplauza ljudi, upravo ovakvih koji to odobravaju - smatra jedna Banjalučanka.

Printskrin: Facebook

U svemu tome, skoro neprimetno je prošla prepiska Ane L. sa čovekom koji odobrava njen postupak i koji joj predlaže radikalniji pristup. Ana L. u međuvremenu je zaključala profil na Fejsbuku.

Podsećamo, da je ovaj postupak izazvao zgražavanje javnosti širom regiona i da su mnogi osudili ovu ženu zbog ovakvog bezdušnog ponašanja prema životinjama.

VIDEO: Zatvorenici rešili problem pasa lutalica

(Telegraf.rs/Srpska info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muhamed - Zenica

    2. april 2019 | 21:27

    Da je bio u pitanju pitbull ili doga, razumio bih potrebu da ukloni psa, ali ne i da ga na takav monstruozan nacin ubije, i to jos pred svojim djetetom. Jedan takav uzasan cin ostavlja ozbiljne posljedice na djeciju psihu, a pogotovu jos kad to roditelj uradi. To je opet poseban dio price ovog zla. Poznata je i cinjenica da svaka osoba koja se ovako izivljava nad neduznim zivotinjama, sposobna je ubiti i ljudsko bice. Da imamo normalnu drzavu, ova bi zena otisla u zatvor. Medjutim, kod nas se ubice i razbojnici slobodno setaju ulicama,a kriminalci drzavu vode. Cak i zivotinje ispastaju radi toga.

  • Nena

    2. april 2019 | 21:14

    MONSTRUM ovu zenu osuditi ZLO

  • Nena

    2. april 2019 | 21:13

    Alo sta je ovo ta osoba je bolesna ko normalan moze to da uradi jos zdrastveni radnik psihajatrija joj ne gine koje dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA