Balkanac podvodio suprugu za pare: Nudio je prijateljima i strancima, a novac stavljao u džep

Žena je na kraju supruga prijavila policiji

  • 1

Žitelj sela Gorno Orašje blizu Tetova na zapadu Severne Makedonije na lak način je pokušao da zaradi pare. On je svoju suprugu na silu podvodio prijateljima i nepoznatim osobama, a novac je stavljao u svoj džep. Žena je na kraju sakupila hrabrosti i muža prijavila policiji.

- SUP Tetovo je podneo krivičnu prijavu protiv I. I. (29) iz tetovskog sela Gorno Orašje zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo "posredovanje u vršenju prostitucije" - saopštio je MUP Severne Makedonije.

Iz policije kažu da je prva mušterija žene bio jedan čovek sa Kosova. Njen suprug I. I. je još krajem januara prošle godine sa njim dogovorio susret. Potom je svoju ženu odveo u stan jedne zgrade, gde je ona za novčanu nadoknadu Kosovaru pružila seksualne usluge, nakon čega je novac predala svom suprugu.

- Na ovaj način prijavljeni I. I. je u više navrata prisiljavao svoju suprugu da daje seksualne usluge, nakon čega ga je ona prijavila u Policijsko odelenje u selu Tearce - saopštili su iz MUP.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    3. april 2019 | 11:45

    On je makro, ne muz? Vencao je iz interesa. Brak je samo trik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA