HDZ-ovac koji je brutalno napao mladića u pritvoru: Modrić suspendovan sa svih stranačkih dužnosti

On je teško povredio pešaka

  • 0

Zagrebačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv 51-godišnjeg HDZ-ovca Ivice Modrića, osumnjičenog za teško povređivanje 32-godišnjeg pešaka, pre 10 dana u zagrebačkom naselju Vrbik i on je predat pritvorskom nadzorniku.

- Istragom je utvrđeno da se osumnjičeni 51-godišnjak, vozeći 28. marta lični automobil na Vrbiku, verbalno sukobio s 32-godišnjim pešakom - saopštila je u subotu Policijska uprava zagrebačka.

Verbalni sukob je prerastao u fizički pri čemu je 51-godišnji vozač teško povredio pešaka.

Izašao je iz vozila i napao mladića Foto: P.P.

Osumnjičeni 51-godišnjak predat je pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom Županijskom državnom tužilaštvu podneta krivična prijava, dodaju iz PU  zagrebačke.

Zbog navedenog događaja iz HDZ-a su u četvrtak, 4. aprila, izvestili da je 51-godišnjak do daljnjeg suspendovan sa svih stranačkih dužnosti.

Mladić ima teške povrede Foto: P.P.

- HDZ žali zbog ovog incidenta. HDZ ima nultu toleranciju na nasilje, to je od početka stav Vlade Andreja Plenkovića - saopštio je HDZ navodeći da je Modrić, koji je član osječkog gradskog HDZ-a, suspendovan sa svih stranačkih dužnosti dok traje postupak.

Takođe, 51-godišnjeg Modrića je Uprava Hrvatskog operatora prenosnog sistema (HOPS), opozvala pre dva dana s mesta člana Uprave.

(Telegraf.rs/Index.hr/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA