Hrvatska policija uključila i ronioce u obezbeđivanje kineske delegacije: Premijer Li Kećijang stigao u Dubrovnik

Delegacija je velika, pa su smešteni u više tamošnjih hotela

  • 4

Nakon sastanaka u Zagrebu kineska delegacija stigla je u Dubrovnik. Iz vazdušne luke u Ćilipima, uz jako policijsko obezbeđenje, delegacija kineskog premijera Li Kećijanga prevezena je u Dubrovnik, a s obzirom na veliku delegaciju smešteni su u više tamošnjih hotela.

Službeni nastavak programa je tek u četvrtak - ranojutarnjim obilaskom gradilišta Pelješkog mosta u Brijesta na Pelješcu.

Delegaciju obezbeđuje oko 900 policajaca, Foto: Tanjug

U razgovoru za RTL Danas, načelnik PU dubrovačko neretvanske Ivan Pavličević rekao je da ovo jedan od najopsežnijih poslova koje je policija odradila. O bezbednosti delegacije brine čak 900 policajaca. 

- Učestvuju svi nivoi policije, takođe i ronioci. Ako požele, mogu da odu gde god požele. Dolaziće do povremenih zastoja u saobraćaju kako bi osobe pod pratnjom mogle nesmetano da prođu. Pozivamo građane na strpljenje - rekao je načelnik.

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇺🇷🇺👍

    11. april 2019 | 03:14

    Ha ha ha cuj ronioci pa nije valjda da neznaju plivat

  • Aca

    10. april 2019 | 23:45

    Vucko reaguj kradi im Kineze na vreme! Hahaha

  • Zuga

    11. april 2019 | 09:28

    Kako to da nasa braca i prijatelji kinezi odose kod hrvata? Secate li se komentara od srpske stampe kako nema hrvatskih zvnicnika na doceku kineza. A sta sad Vucicu nesmes ili nisi pozeljan da prisustvujes a dolazi covek pred kojim si klecao.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA