≫ 

Pokušao da uđe u vojni objekat, pa dobio metak: Pucnjava u skopskoj kasarni "Goce Delčev"

Kada muškarac (42) nije hteo da stane ni nakon nekoliko upozorenja, stražar je pripucao i ranio ga u desnu nogu

  • 1

Jedan čovek (42), čiji identitet nije saopšten, je ranjen noćas, tri sata iza ponoći, u kasarni "Goce Delčev" u skopskom naselju Aerodrom. On je pokušao da uđe u vojni objekat, a kada nije hteo da stane ni nakon nekoliko upozorenja, stražar je pripucao i ranio ga u desnu nogu.

- Vojnik koji je bio na straži je postupio prema propisanim procedurama. Više puta je verbalno upozorio osobu, a kada se ona oglušila na upozorenja, stražar je ispalio dva upozoravajuća metka u vazduh. Osoba se i dalje oglušavala na upozorenja, pa je jednim hicem bio pogođen u petu desne noge. Saglasno procedurama, bila mu je pružena prva pomoć i transportovan je u bolnicu - saopštili su iz Ministarstva odbrane Severne Makedonije.

Incident se desio u 3 sata iza ponoći, Printskrin: Youtube/TV 24

O ovom nemilom događaju su obavešteni nadležni istražni organi, a vojna policija, MUP i javni tužilac su izašli na mesto događaja.

Za sada se ne otkriva identitet čoveka, kao ni razlog zbog čega je ušao u kasarnu.

I ranije se dešavalo da pojedinci "ušetaju" u kasarnu, neki zbog sitnih krađa, a bilo je i slučajeva da su turisti jednostavno zalutali i našli se u vojnom objektu.

VIDEO/Makedonci ne žele novo ime za svoju državu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA