≫ 

Devojčica progutala zubarsku iglu, majka Jasmina tužila stomatologa: Bila joj je 56 dana u stomaku, zračila se 12 puta, a onda se desilo čudo (VIDEO)

 ≫ 

Devojčica je čak 12 puta išla na rendgen

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Любитель
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • MarioKg

    12. april 2019 | 13:26

    Ne razumem zasto je stomatolog kriv? Ja sam npr mnogo gadljiv, cim mi neki instrument za popravljanje, pa i to za skupljanje pljuvacke ubace u usta ja pocinjem da se davim zbog nadrzaja za povracanjem. Meni tu zubarka ne moze da pomogne, takav sam tip inace, i dok perem zube nekad mi se gadi kad dotaknem negde ili od paste koja nije najljuca. Zubari mnogo problema imaju oko mene, ali mi izlaze u susret, prave pauze itd, pokusavam i ja da izdrzim koliko mogu, desilo se milion puta da nesto ne mogu da izdrzim od mucnine, pa moram da pljunem, ili ovlazim mesto koje ne sme, pa sve ponovo, ne ljute se jer sam takav, takav mi je i otac.. Ukoliko se nesto desi, to je moja greska, a ne od stomatologa. Nije joj on gurnuo u stomak, kroz grlo, ili ona, nebitan je pol. Ukoliko ne ume da se pribere, da uhvati vazduh ili bilo sta, onda treba prvo to nauciti, vezbati i ne kriviti druge. Svi smo razliciti, desi se da hirurg zaboravi makaze, vatu sta god u telu, ali da zubar bude kriv sto si ti nesto progutala? To je kao da ti je "polehnulo" i da si progutala zvaku, ili bombonu. Sisaaljku mozes uvek sama izvaditi. Ne gresite se o zubarku

  • Amadeus

    12. april 2019 | 11:57

    I treba da traži odštetu! I toj nazovi dr koja nije obratila pažnju kad radi sa maloletnom decom a i ostalima! Nebrigom je detetu napravila trajne posledice-prvo dete se značilo 12puta da bi pokušali naći tu iglu! 12 puta na skeneru u kratkom razdoblju za telo u razvoju ne može proći bez posledica. Da ne pominjem stres i strah gde bi ta igla mogla da završi i da li je napravila neka oštećenja na unutrašnjim organima? I to mislim da jeste. Prema tome, svi koji kažu da ne treba da tuži, nek prvo pomisle šta bi radili da se to desi njima. Nije tu stvar novca, nego to je normalna reakcija roditelja revoltiranog nebrigom stomatologa!

  • Ja

    12. april 2019 | 11:34

    Ova sad hoce odstetu da izvuce iako se na kraju sve dobro zavrsilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA