Davor Dragičević objavio 7 snimaka za koje tvrdi da su prvi dokazi ubistva njegovog sina (VIDEO)

Davor je više puta ponovio da ima dokaze da je njegov sin ubijen

  • 23

Davor Dragičević, otac tragično nastradalog mladića Davida iz Banjaluke, na Fejsbuk grupi Pravda za Davida objavio je snimke za koje tvrdi da su prvi dokazi o organizovanom ubistvu njegovog sina.

Dragičević je objavio sedam snimaka, a kako prenose tamošnji mediji, na njima se vidi ulica ispred kuće Đorđa Rađena, za koju su istražitelji iz Republike Srpske tvrdili da ju je David opljačkao u noći kada je nestao sa 17. na 18. marta prošle godine. Na jednom snimku vidi se i policijski automobil.

Te snimke možete da pogledate na Fejsbuk grupi Pravda za Davida.

Davor je objavio sedam snimaka Printskrin: Facebook/Pravda za Davida

Dragičević već neko vreme tvrdi da ima snimke koji dokazuju da je David ubijen, a 7. aprila je u dnevniku BHRT-a najavio da će uskoro objaviti dokaze.

Dragičević je objavio i fotografiju koja je napravljena sa snimka videonadzora banke u Banjaluci koju policija nije htela izuzeti.

O ovome je ranije govorio izvesni Boki za kojim banjalučka policija traga jer je tvrdio kako poseduje snimak sa banke na kojem se vidi navodno da je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.

Policija je nakon ovog napravila službenu belešku u kojoj se navodi da je Davor Dragičević za 15.000 evra naručio montirani video materijal u kojem policijski službenici dave Davida.

Snimak sa kamere banke Printskrin: Facebook/Pravda za Davida

- Prema prikupljenim operativnim podacima, lice Davor Dragičević je preko za sada nepoznatih lica za novčani iznos od 15.000 evra naručio video materijal na kojem bi bio montiran snimak odnosno fotomontaža, na kojem se vidi kako policijski službenici MUP RS dave pokojnog Davida Dragičevića. Navedeni snimak je trebao biti pušten na Trgu Krajine 5. oktobra 2018. prilikom održavanja skupa "Pravda za Davida", ali lica koja su trebala napraviti fotomontažu snimka nisu završila isti, tako da snimak nije ni objavljen - napisano je u službenoj belešci čiji sadržaj su preneli mediji u BiH.

Davor Dragičević je nakon toga poručio da nisu tačne te tvrdnje i da će pravi snimak uskoro biti pušten u javnost.

Dragičević nakon bega iz BiH živi u Austriji i u toj zemlji planira zatražiti politički azil.

- U Austriji sam sada siguran. Policija tamo me želela uhapsiti, poslati u zatvor i na kraju ubiti jer imam sve dokaze i videomaterijal koji dokazuje da je moj sin David Dragičević ubijen - kazao je Davor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uki

    12. april 2019 | 12:13

    Reci cu samo zivela nasa Republika Srpska!!!I nasi Branioci borci i SNSD!!!A Drasko Stanivukovic Crnadak ,Mekric, Sarovic Borenovic Ivanic znamo ciji ste i za koga radite!!!Ako imate bar malo dostojanstva napustite te fotelje u Sarajevu a ne da se borite na Izetbegovicevoj strani to vazi za najvece muljatore Crnadka i Mektica.

  • Pravda za istinu

    12. april 2019 | 12:19

    Sa današnjom tehnikom koja je i deci dostupna možeš napraviti kakvu hoćeš fotomontažu. Zar mu je trebalo dve godine da objavi te snimke a danima ovde pričao od danas do sutra da će izneti dokaze? Žalosno je koristiti smrt deteta u nekoj političkoj borbi.

  • Nik

    12. april 2019 | 12:38

    Zao mi je momka...ali je ocigledno bio problematican....lose drustvo...droga....ocigledno otac ne moze da se pomiri sa tim.....zslosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA