≫ 

Poginule 3 koleginice iz škole: Nepoznata sudbina četvrte putnice (FOTO) (VIDEO)

Gorska služba spasavanja Sarajevo obaveštena je o toj nesreći, te su i njihove dve ekipe na terenu i učestvuju u akciji spašavanja

  • 0

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila danas na putu Sarajevo - Pale, kada je jedno vozilo sletelo u reku Miljacku, poginule su tri žene zaposlene u sarajevskoj osnovnoj školi. Budući da su četiri osobe bile u vozilu nepoznata je sudbina četvrte putnice, piše Klix.

U nesreći su stradale koleginice koje su bile na sahrani bivšoj kolegici na Palama. Potvrdila je to direktorka Osnovne škole "Kovačići" Nađa Pejak, direktorki Prosvetno-pedagoškog zavoda KS Nihadi Čolić.

Nepristupačan teren otežava potragu za nestalom, Foto: M.O./Klix.ba

Čolić je za Klix.ba rekla da je od direktorke dobila informaciju da su četiri osobe bile u vozilu i da je nepoznata sudbina četvrte putnice.

Četiri žene su bile u vozilu, Foto: M.O./Klix.ba

- Jedna je pedagog škole, druga je učiteljica, treća je bivša direktorka OŠ "Kovačići", četvrta je higijeničarka. Ja nemam potvrdu da je stradala četvrta osoba, ali direktorka zna da je bila sa njima zajedno u vozilu - rekla je Čolić za Klix.ba.

Nesreća se dogodila u 13.30 časova, Foto: M.O./Klix.ba

Gorska služba spasavanja Sarajevo obaveštena je o toj nesreći, te su i njihove dve ekipe na terenu i učestvuju u akciji spašavanja.

Pogledajte video:

VIDEO: Verenici iz Srbije poginuli u sudaru sa policajcima

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA