≫ 

Horor u Štipu: Kidnapovana majka sa dvoje dece 11 dana bila silovana i tučena

Napasnik ju je više puta obljubio i tukao, a kada je policija došla da ga uhapsi, fizički je nasrnuo i na njih

  • 3

Jedanaest dana je trajao košmar mlade žene E.M. (24) iz Štipa, na istoku Severne Makedonije, koju je zajedno sa njeno dvoje maloletne dece kidnapovao A.M. (26).

Za to vreme, napasnik ju je više puta silovao i tukao, a kada je policija došla da ga uhapsi, fizički je nasrnuo i na njih.

Njena deca su takođe oteta Foto-ilustracija: pixabay.com

- U vremenskom periodu od 11. do 22. aprila prijavljeni A.M. je protivpravno držao oštećenu E.M. zajedno sa njeno dvoje maloletne dece prvo u stanu u ulici Boris Krajger, a potom u kući u ulici Širok Dol u Štipu, gde ju je u više navrata fizički napadao, a izvršio je i obljubu nad oštećenom. Prilikom lišavanja slobode, prijavljeni je 22. aprila oko 13.30 časova u ulici Širok Dol fizički napao policijske službenike -saopštila je Gordana Panajotova, portparol SUP iz Štipa.

U akciji hapšenja A.M. bio je priveden i njegov brat S.M. (25), koji se takođe agresivno ponašao prema policajcima i pokušao da ih napadne.

Protiv kidnapera i siledžije A.M. Osnovno javno tužilaštvo je podnelo prijave za počinjena četiri krivična dela – „protivpravno lišavanje sa slobode“, „silovanje“, „napad na službeno lice prilikom obavljanja poslova bezbednosti“ i za „ugrožavanje sigurnosti“.

Krivičnu prijavu zbog napada na policijske službenike je zaradio i njegov brat S.M.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asdf

    25. april 2019 | 08:42

    To je za metak momentalni!

  • Zoran

    25. april 2019 | 08:11

    Nikad se necemo ugledati na americku policiju za takve nasilnike kod njih se zna sta treba raditi

  • Jedna Ljilja

    25. april 2019 | 09:41

    Odmah ga ubiti to nije coven to je zivotinje madam I zivotinje imaju neki obzir ubiti ga momentalno za take zakon ne treba da postoji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA