≫ 

Policija RS traga za ubicom banjalučkog biznismena: Mole građane da im jave ako vide ovaj automobil

Za beguncem je raspirana poternica

  • 2

Policija RS moli građane da ukoliko primete vozilo sa slike odmah obaveste policiju na besplatni broj 122 ili najbližu policijsku stanicu.

Vozilo, prema informacijama koje je ATV ranije objavila, koristi Benedi Đukanović koji je u bekstvu i za kojim je raspisana poternica jer se sumnja da je direktan izvršilac ubistva Slaviše Krunića u Glamočanima kod Laktaša.

Njegovo vozilo, beli "golf 7", posledni put je viđeno u noći kada su Slaviša Krunić, banjalučki biznismen, njegov pratilac Žarko Pavlović i jedan od izvršilaca ubistva Željko Kovačević ubijeni u Glamočanima kod Banjaluke.

Đukanovića je tada, prema saznanjima ATV, u redovnoj saobraćajnoj kontroli zaustavila policije na području Dervente nekoliko sati posle ubistva, ali se tada još nije znalo da je on jedan od izvršilaca.

(Telegraf.rs/ATV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imenjak

    25. april 2019 | 15:05

    E boze kakav obrt

  • Linz

    25. april 2019 | 19:56

    Nek oni istraze ko je naredio da se smakne kralj od coveka koji je hranio hiljade radnika i njihove dece, ovo je nadmasilo Cikagi nekad, i divkji zapad. Obicni radnik nesmije imat firme i novaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA