"Medicinska sestra" i devojka doktora Gorana odvedena na psihijatrijsko odeljenje: Protiv nje podneta i tužba za lažno predstavljanje (FOTO)

Na Veroniku i njenog verenika pacijenti se žale mesecima, a prema pisanju Slobodne Dalmacije, izgubili su gotovo 1.000 pacijenata u zadnjih pola godine

  • 0

Protiv Veronike Pecolaj, koja je u ordinaciji svog dečka dr Gorana Jusupa, radila kao medicinska sestra, iako nema za to potrebne reference, podneta je tužba zbog lažnog predstavljanja, potvrdila je zadarska policija za Index.hr.

Takođe je iz policije rečeno da joj je pružena lekarska pomoć, a ovaj list piše da je 25-godišnja devojka odvedena na psihijatrijsko odeljenje zadarske bolnice.

Dr. Goran Jusup, Veronikin verenik, juče je za Index priznao da je svoju "medicinsku sestru" izvukao iz psihijatrijske bolnice na ostrvu Ugljanu i zaposlio je u svojoj ordinaciji u Obrovcu.

Otkrio nam je i njenu dijagnozu, portal piše da se radi o teškoj psihičkoj bolesti.

Podsetimo, Jusup  je u bizarnom telefonskom razgovoru prepričao kako je izvukao Veroniku Pecolaj iz bolnice u koju ju je navodno poslala njena majka, a zatim ju je zaposlio u obrovačkoj ordinaciji kao medicinsku sestru. Ubrzo se ispostavilo da ona uopšte nije medicinska sestra, iako su oboje tvrdili suprotno.

(Telegraf.r/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA