Otkriveni novi detalji ubistva Mila Ilića: "Kavčanin" iz poluautomatskog pištolja izrešetan sa 13 metaka u leđa (VIDEO)

Ilić nije imao šanse da preživi

  • 25

Milo Ilić (28), pripadnik "kavačkog klana", koji je ubijen u ponedeljak popodne nasred ulice u Podgorici, likvidiran je sa 13 hitaca u leđa, pišu podgorički mediji.

Ilić je, inače, u policijskoj evidenciji označen kao pripadnik "kavačkog klana" i jedan od najbližih saradnika Veska Kalezića, visokopozicioniranog pripadnika ove kriminalne grupe, koji je u novembru prošle godine takođe ubijen u podgoričkom naselju Stari aerodrom. I njemu je ubica prišao kada se parkirao i krenuo ka kafiću i u njega sasuo kišu metaka.

Foto: Facebook/ Milo Ilic

Inspektori kriminalističke policije došli su do podatka da je Ilić neposredno pre nego što je likvidiran bio u kladionici, u kojoj se zadržao desetak minuta. Kada je izašao iz kladionice i uputio se prema svom vozilu "patriot", ubica mu je prišao s leđa i u njega ispalio više hitaca, najverovatnije iz poluautomatskog pištolja.

SNIMCI SA OKOLNIH ZGRADA

Uzeti su snimci sa kamera okolnih zgrada, na kojima se navodno vidi kako muškarac sa kačketom na glavi peške prilazi Iliću, a nakon što je ispalio više hitaca u njega, beži sa lica mesta. Ilić nije imao šanse da preživi.

Foto: Facebook/ Milo Ilic

Policija je juče objavila snimak muškarca sa kačketom za kog se sumnja da je pucao u Ilića. Na snimku se vidi kako on ide ulicom, zastaje kako bi nešto pogledao u telefonu, a nekoliko minuta kasnije vidi se kako on sa rukom u džepu beži sa mesta na kom je Ilić ubijen.

Foto: Printskrin Youtube/ Sladjana Djukanovic

Policija proverava motiv ubistva, a po brutalnosti likvidacije upoređuju ga sa ubistvom Ilićevog prijatelja Veselina Kalezića, koji je važio za bezbednosno interesantno lice.

On je ubijen 19. novembra, 17.30, u podgoričkom naselju Stari aerodrom, u blizini bivšeg stadiona Fudbalskog kluba Grafičar.

Policijski službenici su nedugo potom u selu Botun u Zeti pronašli zapaljeno vozilo.

Foto: fosmedia.me

PRIVEDENO VIŠE OSOBA BLISKIH "ŠKALJARCIMA"

Podgorička policija je juče privela više desetina osoba na informativni razgovor u okviru istrage o ubistvu Ilića. Među njima je najviše bilo osoba bliskih „škaljarskom klanu”, ali niko nije zvanično osumnjičen za ovaj zločin.

Poslednja u nizu likvidacija koja se dogodila u obračunu kotorskih klanova je ubistvo Veselina Veska Vukotića (69), oca vođa "škaljarskog klana# Jovana i Igora Vukotića. On je pre dve nedelje ubijen ispred svoje kuće u kotorskom naselju Dobrota.

Smrtonosne hice u Vukotića ispalio je zasad neidentifikovani muškarac koji je nosio kačket. Kada je Vukotić izašao iz kuće, ubica je u njega ispalio hice iz pištolja sa prigušivačem, nakon čega je pobegao. Kotoranin je odmah prevezen u bolnicu, gde je ubrzo podlegao povredama.

VIDEO: Pojavio se snimak likvidacije mladića u Podgorici

(Telegraf.rs/Dan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    2. maj 2019 | 21:22

    Meni ovde stvarno ništa nije jasno. Do sad je ubijeno 30 pripadnika oba klana. Gomila njih je u zatvoru. Gomila njih je u bekstvu i za njima su raspisane poternice. Kada je ubijen otac Vukotića pre neki dan, objavili su da je na informativni razgovor pozvano oko 30 pripadnika Kavčana. Sada kada je ubijen ovaj, saslušani Škaljarci. Kada saberete sve ove brojke, ispade da ste u Kotoru imali ukupno oko 200 pripadnika nekog klana?!?!? Pa bre dal je to moguće?? Kakav je to klan od 200 ljudi????

  • Eee

    2. maj 2019 | 20:25

    Dzaba je tolike tegove dizao...

  • Sibin

    2. maj 2019 | 22:22

    Ima ovakvih umisljenih mafijasa koliko hoces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA