Evo kojom pesmom je Erdogan iznenadio Dodika na večeri u Ankari (VIDEO)

Na Tviteru osvanuo delić atmosfere sa večere koja je bila zatvorena za medije

  • 36

Članovi Predsedništva BiH, predsedavajući Milorad Dodik i član Šefik Džaferović, imali su sinoć, u predsedničkoj palati u Ankari, radnu večeru s predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, koja je bila zatvorena za medije.

Međutim, Serdar Džam, predsednik Turske agencije za koordinaciju i saradnju (TIKA), objavio je danas na Tviteru video koji pokazuje delić atmosfere i muzičare koji izvode hit Halida Bešlića "Sarajevo, grade moj", prenosi Klix.ba.

- Program je pripremljen za goste našeg predsednika iz Bosne i Hercegovine - napisao je Džam.

Erdogan, Dodik i Džaferović su na sastanku u Ankari razgovarali o Sporazumu o slobodnoj trgovini između BiH i Turske, Memorandumu o razumevanju u vezi s izgradnjom autoputa Sarajevo - Beograd, kao i o evroatlantskim integracijama BiH.

Dodik je posle jučerašnjeg razgovora zahvalio Erdoganu na čvrstom stavu i zalaganju da se u BiH što pre formira vlast, kao i na tome što uvažava razlike koje u BiH postoje u vezi s pristupanjem zemlje NATO-u.

U Ankari je potpisan Sporazum o slobodnoj trgovini, koji će, kako je saopšteno, doprineti trgovinskoj razmeni od milijardu evra, kao i Memorandum o razumevanju o izgradni auto-puta Sarajevo-Beograd.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MUTIMIR

    3. maj 2019 | 15:07

    Pesma ni je slucajno izabrana.

  • salko

    3. maj 2019 | 17:36

    Kad je Dodik pozdravio vojnike Turske sa merhaba askeri postidio je i Sefika Dzaferovica?!Bravo Mile,Bosna i Hercegovina je ponosna na svog predsjednika!?

  • Miloš

    3. maj 2019 | 15:50

    Znači Sarajevo pripada srbima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA