Mladen, sin lokalnog moćnika, pretukao i silovao devojku u kafiću, koja je inače uzorni student i dete bez oca!

Mladić je uhapšen zbog sumnje da je navodno napastvovao devojku u jednom lokalu

  • 8

U Šekovićima je prošle nedelje uhapšen Mladen M. (19) zbog sumnje da je silovao devojku čiji su inicijali B. S. iz Šekovića, saznaje Istinito.

- Policijski službenici Policijske stanice Šekovići lišili su slobode lice inicijala M.M. iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo silovanje - potvrdio je za Istinito portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Prema nezvaničnim informacijama, nasilnik je ušao za žrtvom u toalet u kafiću u Šekovićima, zaključao vrata i pretukao je. Zatim je nagurao toalet papir u usta B.S. i silovao je.

Mladen M. je prema tvrdnjama meštana odranije poznat policiji po prestupima. Navodno je učestvovao u više provala i krađa. Tvrde i da je zbog političkog angažmana svog oca ranije zbog svojih prestupa bio pod zaštitom.

Za silovanu devojku tvrde da je bila đak generacije, a danas uzoran student i da je dete bez oca.

Bobar je rekao da je Policijskoj stanici Šekovići 29. aprila oko 22.50 prijavljeno silovanje i da su policijski službenici PU Zvornik postupili po prijavi i izvršili uviđaj. O svemu su obavestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

- Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mera i radnji, a sve dalje aktivnosti provodiće se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo - dodaju oni.

(Telegraf.rs/BN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    5. maj 2019 | 12:00

    Bagra

  • Predator

    5. maj 2019 | 12:16

    Ima resenje za silovatelje, pogotovu dece. Kastracija...

  • Linz

    5. maj 2019 | 13:02

    Da je moja kcer, nasao bih ja lujek za njega, nek mu je cale lovatir, za sve danas ima lijeka. Divlji zapad je i nista nije cudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA