Devojčice iz Doboja pronađene mokre i promrzle: Usred noći ih našli na putu, posle 9 sati traganja

Nestanak devojčica prijavljen je juče

  • 4

Dve devojčice (13) Ivana Spasojević i Mihaela Nikolić iz Doboja, za kojim je policija tragala devet sati, pronađene su rano jutros u mestu Striježevica mokre i promrzle, a o svemu je obavešten Centar za socijalni rad.

Nestanak devojčica prijavljen je Policijskoj upravi Doboj juče u 17 i 17.20 časova, a potom su o tome obaveštene sve stance iz Policijske uprave Doboj, kao i sve susedne policijske stanice.

One su pronađene jutros oko 2.45 časova na lokalnom putu u mestu Striježevica. Prevezene su u Dom zdravlja Doboj radi ukazivanja potrebne lekarske pomoći, nakon čega su ih preuzeli roditelji.

One su učenice sedmog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" u Doboju.

U potrazi za njima bili su uključeni službenici policijskih stanica Doboj jedan i dva i Petrovo, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj, Sektor kriminalističke policije dobojske Uprave, Jedinica za operativnu tehniku MUP-a Republike Srpske i Jedinica za podršku Policijske uprave Doboj sa psom tragačem.

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Linz

    5. maj 2019 | 12:17

    Lepa siba iz raja izasla, jos neznaju ni nos obrisat a one beze od kuce,

  • Ivana

    5. maj 2019 | 12:59

    To je doba kada se fantazira i bezi iz razlicitih razloga. Moj brat je sa prijateljem usao u voz, da bi se sutra gladni i promrzli vratili kuci. Ja sam htela u Afriku, jer su mi se dopale slike iz udzbenika... Nema to veze sa sibom. Deca imaju svoje razloge. Ponekad beze, jer se upravo boje sibe.

  • Jesu li

    5. maj 2019 | 13:08

    Jesu li pobegle? Život piše razne priče

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA