≫ 

Tek venčanog supruga Marka ispratila na večni počinak: Trebinje u suzama, sahranjen Anđelić (32) koji je poginuo prve bračne noći

Od Marka se oprostila rodbina, veliki broj prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija

  • 2

Jecaji, tuga, bol prolamali su se danas poslepodne ispred trebinjske gradske kapele odakle je na poslednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon venčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe.

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gde je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na večni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

– Ne mogu da verujem da ispraćam kolegu. Prošle sedmice smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra, kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je neverovatno, šta život i sudbina urade čoveku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i neverici – rekao je za Srpskainfo Markov kolega iz Beograda.

Umrlica Marko Anđelić, čitulja Preminuo u 32. godini, Foto: Facebook/Marija Jovanovic

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg sa Markovim telom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci. Podsetimo, Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesrećni mladić je automobilom „alfa romeo“ izleteo s puta i udario u stenu, a u udesu su dve osobe teže, a dve lakše povređene. Niko od povređenih nije životno ugrožen.

Svadba koja je tragično okončana, u subotu je oranizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mesta nesreće, gde su bili smešteni. Njegova tek venčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto nije mogla da sedne njena prijateljica, i prema nezvaničnim saznanjima Srpskainfo, naišla na tragediju.

Mladozenja Andjelic Marko Tragična smrt posle svadbe, Foto: Facebook/ Анђелић Марко

– Bili smo na toj svadbi. Neverovatno je koliko su bili veseli, a svadba pristojna, nije bio nijedan problem, a niko od gostiju nije bio pijan. Ne možemo da verujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od venčanja do smrti, kakva je to zla sudbina – rekla je jedna od zvanica na svadbi, piše Srpskainfo.

Prema saznanjima Srpskainfo, Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje. U januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.

(Telegraf.rs/Srpskainfo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA