≫ 

Mijovićeva grupa ušla je u okršaj sa "Bandidosima" zbog teritorije i biznisa sa drogom: Likvidaciju namestila prostitutka?

Kako Telegraf.rs saznaje od izvora bliskih ovim grupama, pre dve nedelje došlo je do sukoba između njih, a danima se govorilo kako se to neće završiti dobro

  • 27

U nemačkom gradu Forst, u ponedeljak ujutru, ubijeni su Podgoričanin Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović zvani Debeli, a teško ranjeni Miloš Pavićević i Miloš Vešković. Dok policija pokušava da utvrdi ko je likvidirao crnogorske državljane, Telegraf.rs nezvanično saznaje da se u ovim krugovima šuška da je u pitanju osveta i borba za prevlast nad teritorijom i "narko biznisa", kao i da su u likvidaciju uključeni članovi bajkerske grupe "Bandidos".

Kako nezvanično saznajemo, žrtve su pre nekog vremena stigle u nemački grad, a niko nije znao ni ko su ni odakle su.

Grupa momaka navodno je izlazila po klubovima, u kojima je maltretirala ljude i nudila svoju "robu".

To se, kako Telegraf saznaje od izvora iz klubova, nije svidelo članovima bajkerske grupe "Bandidos", koji navodno drže ovu teritoriju.

nemačka, policija Foto: Tanjug / AP

Kako nam je rečeno, u ovoj grupi nalaze se muškarci različitih nacionalnosti, pa tako u njoj ima i Srba, Hrvata, Albanaca, Turaka i mnogih drugih.

Pre dve nedelje došlo je i do sukoba između nove grupe momaka, Crnogoraca, i "Bandidosa" u jednom klubu. Tada su se, navodno, potezali i pištolji, a jedan muškarac je ozbiljno pretučen.

Kako saznajemo, rođak jednog od "Bandidosa" je pripadnik kavačkog klana, što ne isključuje mogućnost da je ubistvima u nemačkom gradu nastavljen rat suparničkih crnogorskih klanova.

Navodno su momci iz Crne Gore pokušali da "zavedu red" u gradu, a ljudi su ih se plašili i izbegavali su ih. Kako saznajemo iz izvora bliskih ovim grupama, danima se govorilo da se ovo "neće dobro završiti" i svi su očekivali epilog priče.

On se navodno i dogodio u ponedeljak ujutru, kada su ubijeni Darko Mijović i Nikola Jovanović, dok su dvojica muškaraca, koji su bili sa njima, ranjeni.

Telegrafu je nezvanično rečeno da je "likvidaciju namestila jedna prostitutka".

Nemačka, policija Foto: Tanjug / AP

- Ne zna se šta se tačno desilo, ali navodno ih je ona izdala. Kako se priča po gradu, navodno im je rekla da će u stan doći grupa devojaka, a onda su upali Bandidosi i ubili ih - rekao nam je izvor iz Nemačke blizak ovim grupama.

Da podsetimo, mediji su preneli kako su oni likvidirani u iznajmljenoj kući na spavaju oko 5 sati ujutru.

Ubijeni Darko Mijović je 29. marta oslobođen optužbi da je 8. jula 2016. godine, sa Baraninom Vladimirom Ulamom, na podmukao način ubio Petrovčanina Nemanju Medina.

Mijoviću je istog dana ukinut pritvor.

Navodno je Mijović bio i član škaljarske grupe, koja je godinama u sukobu sa kavačkom grupom.

"Vijesti" saznaju da se ubijeni Mijović upravo u spuškom zatvoru zbližio sa škaljarcima i da je pre nekoliko dana otputovao iz Crne Gore.

VIDEO: Pojavio se snimak likvidacije mladića u Podgorici

(M.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    14. maj 2019 | 21:08

    ja mislim mozda gresim, ali nas obican narod to uopste ne interesuje, sta ce nam te vesti

  • Dule

    14. maj 2019 | 20:39

    Ugurali Nos gdje nisu trebali,Bandidosa ima više nego komplet Crno Goraca.

  • Ps

    14. maj 2019 | 21:45

    Kakve mi veze imamo s time?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA