≫ 

ISPRAVKA Nije uhapšen čovek koji se smejao dok je snimao saobraćajnu nesreću kod Mostara

On je snimao i komentarisao vožnju nesrećnog čoveka nekoliko trenutaka pre sudara

  • 7

Nakon što je javnost bila zgrožena komentarima muškarca koji je snimao saobraćajnu nesreću kod Mostara, regijom je odjeknula vest, koju smo i mi preneli, kako je “snimatelj” uhapšen zbog nepružanja prve pomoći. Iako je Glas Srpske objavio tu informaciju, radi se o netačnoj tvrdnji, a u tekstu nije bilo ni izjave nadležnih koji bi to potvrdili.

Naknadno je utvrđeno u MUP-u da je u pitanju lažna vest. I da M.S. iz Tešnja nije uhapšen zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara.

Tačnije, potvrđeno je da nije uhapšena osoba koja je snimala saobraćajnu nesreću koja se desila 20. maja na magistralnom putu M-17 između Jablanice i Mostara. Glas Srpske kada je saznao da je emitovao lažnu vest obrisao je, ne objavivši demanti ili izvinjenje.

Inače, u tekstu se navodi da je M.S. tokom snimanja govorio kako je vozač “hjundaija” verovatno pijan i smejao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”.

Potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: “Ovaj više nije živ” i pri tom nastavlja da snima i smeje se.Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su ponašanje M.S.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elvir

    22. maj 2019 | 12:34

    Kakav nečovjek ,pustiti čovjeka da pogine i jos se smijati i iznositi svoje glupe komentare !! Da bog sacuva,zar neko moze biti ovoliki nečovjek i smijati se tuđoj nesreći i svjesno pustiti čovjek da pogine i neučiniti nista da spriječi nesrecu nego se smijati i uživati u nesretnom događaju. Sta opet očekivati od jednog glupog,neškolovanog brđanina koji nezna ni da priča . Tragedija i žalost !! Saučešće porodici stradalog !!

  • Bradilko

    22. maj 2019 | 13:01

    Ja tako ablendovao jednom pijanici koji je krivudao po putu i gorko se pokajao, jer je on sišao iz auta i umesto da mi zahvali išutirao mi auto i ispljuvao me. Toliko.

  • Ivana

    22. maj 2019 | 13:06

    Sto nije legao na sirenu umesto sto se glupira a i ovi iz busa sto ne izlaze coveku u pomoc ????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA