≫ 

Marija je sa sestrom i prijateljima stala da se odmori od putovanja, kada se okliznula i pala u kanjon Morače! (FOTO SA LICA MESTA)

Vatrogascima je bilo potrebno nekoliko sati da dođu do tela

  • 0

Marija Jevrić (32) iz Berana poginula je sinoć u kanjonu Morače kada se okliznula i pala niz liticu visoku 80 metara. Kako prenose mediji, ona je u automobilu bila sa još troje ljudi, kada su stali na proširenje pored puta kako bi se odmorili od putovanja. Tada se dogodila strašna nesreća.

Do nesreće je došlo sinoć oko 21 sat u Platijama, nedaleko od manastira Morače, na putu Podgorica-Kolašin.

Kako prenose crnogorski mediji, Marija je sa sestrom Mirjanom (29) i još dva mladića bila u automobilu "mazda" nikšićkih registracija. Oni su se zaustavili na proširenje pored puta, kako bi se odmorili.

Međutim, Marija se nakon izlaska iz automobila okliznula i pala niz liticu, dok je njena sestra povređena.

Kako je Vijestima saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja Kolašina, vatrogasci su o svemu obavešteni oko 21:15 sati.

Vatrogasci su satima pokušavali da dođu do nje, a njeno telo su izvukli oko jedan sat posle ponoći. Devojka je pronađena uz samu obalu Morače.

Put je bio vertikalno neprohodan, pa su sa pripadnicima MUP-a morali da krče oko 300 metara nizvodno, kako bi uspeli da dođu do nje, a potom da je iznesu. Izvlačenje je dodatno otežavala i kiša.

Nakon što su je izvukli, telo je poslato na obdukciju u KCCG. Saobraćaj je u tom periodu puštan jednom trakom naizmenično.

Istraga je u toku.

VIDEO Tragedija u Sremskim Karlovcima: Popravljao krov na crkvi, pao i poginuo

(Telegraf.rs/Foto: Antenam.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA