Drama kod Koprivnice: Polio benzinom suprugu i decu

Policija je ubrzo uhapsila muškarca. Sumnja se da je u poslednje dve godine redovno maltretirao suprugu i terao je od kuće

  • 4

Muškarac (38) iz Hrvatske uhapšen je zbog sumnje da je polio benzinom suprugu i sopstvenu decu i pokušao da ih zapali u kući u okolini Koprivnice. Sekunde su ih delile od smrti, ali je tragediju "sprečio" upaljač, koji se u tom momentu pokvario.

Drama se dogodila 12. maja, kada je 38-godišnjak najpre preko telefona urlao na svoju suprugu preteći da će da "digne u vazduh i kuću i nju", a potom i došao na lice mesta.

Benzin je prvo prosuo po hodniku, a onda i po odeći svoje supruge i dece. U trenutku kada je hteo da ih zapali, upaljač se, srećom, pokvario.

Policija je ubrzo uhapsila pomahnitalog muškarca, a postoje sumnje da je suprugu maltretirao od početka 2017. godine do danas. Takođe ju je nekoliko puta terao od kuće.

Sudija istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je predlog državnog tužilaštva i odredila 38-godišnjaku istražni pritvor kako ne bi mogao da utiče na svedoke ili da dovrši ono što je planirao.

(Telegraf.rs/24sata hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    28. maj 2019 | 14:10

    Krvoje javi se ti jednom napisah kako kod vas sve cveta vidis li da smo svi otisli u pic.. materinu eto ti evrope skojom se ti ponosis

  • PRC

    28. maj 2019 | 14:17

    Ovaj bolji od ovog mađara kod nas što je zapalio ženu. Ovo je Balkanski sindrom. Ako vam nije jasno pitajte amere šta se nihovim vojnicima dešavalo kada su bombardovali Irak sa osiromašenim uranijumom.

  • Lula

    28. maj 2019 | 14:56

    Ljudi svi mi iz bive Juge,imamo ogromne posledice rata!Ovo je strasno iz dana u dan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA