Podvodili štićenice Doma "Rada Vranješević", iskoristili su ih, terali na seks i konzumiranje droga: Sada su uhapšeni u akciji "Klub" (VIDEO)

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo "Navođenje deteta na prostituciju"

  • 0

Dragan Јelača i Marinko Marjanović, koji su danas uhapšeni u akciji "Klub" sumnjiče se da su navodili, podsticali, organizovali i predavali drugima štićenice ЈU Dječiji dom "Rada Vranješević" radi pružanja seksualnih usluga, saznaje nezvanično RTRS.

Prema nezvaničnim saznanjima RTRS-a, sumnjiče se da su tokom 2017. godine do početka 2019. godine iskoristili psihičku nezrelost i loše porodične prilike i podvodili štićenice Doma.

Јelača i Marjanović, saznaje RTRS, sumnjiče se da su izvršili krivično delo "Navođenje deteta na prostituciju".

Osumnjičeni Srđan Boškov, Stefan Ninković, Mirko Salamić, Lea Dokmanović, Stefan Adamović, Nail Kapo, Medina Kapo, Amer Isaković i Ljubiša Bajičić, koji su takođe privedeni danas, terete se za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Nailu Kapu, Medini Kapo, Ameru Isakoviću i Ljubiši Bajičiću na teret se stavlja i omogućavanje uživanja opojnih droga.

RTRS nezvanično saznaje i da se uhapšeni sumnjiče da su u stanu na nepoznatoj banjalučkoj adresi organizovali konzumiranje opojnih droga gde su učestvovala i maloletna lica.

(Telegraf.rs/RTRS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA