Još jedna traktorska nesreća u Hrvatskoj: Poginule starica i njena praunuka (5) nakon prevrtanja vozila

Smrtno je stradala 74-godišnja starica i njena praunuka od pet godina, koje je muškarac nepropisno vozio u traktorskom priključku

  • 0

Prilikom prevrtanja traktora, na šumskom putu kod mesta Bičići na području opštine Barban, smrtno su stradale žena i petogodišnja devojčica. Nesreća se dogodila u utorak nešto posle 19 časova, a prema nezvaničnim saznanjima, reč je o baki i njenoj praunuci.

Tragedija se dogodila kada je 79-godišnjak upravljao traktorom IMT 533, pulske registarske oznake. Na vozilu je na zadnjem delu bio traktorski priključak (sanduk) u kojem je nepropisno prevozio 74-godišnjakinju i dete. Dolaskom do uzbrdice, traktor je, iz zasad neutvrđenih razloga, počeo da se kreće unazad, te je skrenuo van šumskog puta i prevrnuo se u lokvu Močar.

Putnice i vozač pali su u lokvu, a traktor se prevrnuo na njih, izvestili su iz policije.

Na mestu događaja smrtno je stradala 74-godišnjakinja, dok su dete pokušali da reanimiraju radnici hitne medicinske pomoći. Nažalost, nisu uspeli u tome, pa je doktorka konstatovala smrt devojčice u 21:20 sati.

Tela preminulih prevezena su na Odeljenje patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Policijski službenici u saradnji s nadležnim državnim tužilaštvom nastavljaju da utvrđuju sve okolnosti događaja.

DVE TRAKTORSKE NESREĆE ZA SAMO NEKOLIKO SATI

Smrt bake i parunuke posle prevrtanja traktora, nažalost, nisu jedine u Hrvatskoj. U mestu Glog u opštini Slivno danas je smrtno stradao 18-godišnjak iz Podgradine nakon što ga je zgnječio traktor, javlja Metković njuz.

Prema nezvaničnim informacijama okupljenih meštana, 18-godišnjak je vozio traktor i upao u kanal, a vozilo ga je zatim zgnječilo. Mladić je od zadobijenih povreda na mestu preminuo.

(Telegtraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA