≫ 

Student kriminalistike razbio vilicu bivšoj devojci: Dok ju je šamarao, svi u kafiću su samo ćutali, a onda se latio čaše i pogodio je u lice

Kako je ispričala žrtva, bivši mladić ju je najpre šamarao pred gostima i konobarom kojeg poznaje, a da niko nije ni "prstom mrdnuo"

  • 16

Pijani mladić, Žarko Rajković (21) iz Gacka, student druge godine kriminalistike, u kafiću Jerry u Banja Luci, staklenom čašom polomio je vilicu svojoj bivšoj devojci, Tari Grebenar.

Drama se odigrala pre dva dana u lokalu Jerry u Ulici vojvode Stepe Stepanovića oko 23.20 sati. Nesrećna devojka Tara Grebenar čeka operaciju vilice na UKC RS, a nasilnika će zbog ovog nedela teretiti tužilaštvo, prenosi portal Banja Luka moj grad.

Kako je ispričala žrtva, bivši mladić ju je šamarao pred gostima i konobarom kojeg poznaje, a da niko nije ni "prstom mrdnuo". Nakon toga se, kaže, sakrila u toalet i pozvala policiju. Dok je čekala dolazak policije, ispričala je, gosti kafića "nagovarali" su je da izađe iz toaleta, da joj "neće ništa".

U međuvremenu, kaže, policijska patrola telefonom je najavila svoj dolazak, što ju je ohrabrilo da izađe iz toaleta. U momentu kada je izlazila iz lokala, Rajković je "zgrabio veliku čašu i pogodio je u glavu". U tom momentu je, priča, došla policija koja je Rajkovića morala fizički da savlada kako bi ga privela. Taru je vozilo hitne pomoći prevezlo na hirurgiju, gde su joj sanirali posekotinu na licu.

U PU Banja Luka su potvrdili da su postupili po primljenoj prijavi i lišili slobode Rajkovića i da preduzimaju radnje na utvrđivanju svih okolnosti, o čemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

VIDEO: Ovo je ceo snimak prebijanja maloletnika u Vranju

(Telegraf.rs/blmojgrad.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    6. jun 2019 | 22:38

    Jel' on studira za kriminalca ili da se bori protiv njih. Ako ona ima koga, trebalo bi on da ostane bez ijedne vilice. To bi bilo najpoštenije. Gnjida!

  • Sale1971

    6. jun 2019 | 21:34

    Žalosno je što niko nije zaštitio devojku!

  • Ivana

    6. jun 2019 | 19:29

    Ako ga osude i strpaju u zatvor ,bas ce lepo da se provede bivsi student kriminalistike .Zatvorenici obozavaju ove nesudjene ispektore .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA