≫ 

Ubijen Stefan Šarović u Đenovićima: Telo pronađeno u dvorištu vile

Kako prenose mediji, on se tretirao kao bezbednosno interesantno lice

  • 15

Stefan Šarović (31), iz Herceg Novog, ubijen je u Đenovićima, objavili su podgorički mediji.

Iz vrha Uprave policije rečeno je da je njegovo beživotno telo pronađeno u dvorištu vile u kojoj je živeo.

Prema nezvaničnim informacijama Radija Jadran, u Đenovićima je nešto posle 15 časova, u naselju iznad groblja, došlo do pucnjave i tom prilikom je Šarović izgubio život.

Pištolj u ruci, pucnjava, pucanje Svedoci čuli jedan pucanj, Foto-ilustracija: pixabay.com

On je upucan iz vatrenog oružja i bio je na listi policije kao bezbednosno interesantna osoba. Ipak, FOS media navodi da "on nije osoba koja bi mogla biti označena kao bezbednosno interesantno lice, već je neko od njegovih bliskih osoba tretiran tako.

PRIVOĐEN ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA

Šarović je radio kao instruktor u jednoj teretani i ranije je privođen zbog nasilničkog ponašanja zbog čega mu je bilo i zakazano suđenje za 21. jun.

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, pucnjava se desila kod Vile "Akacia". Za sada nema poznatih svedoka. Očekuje se viši državni tužilac iz Podgorice radi istrage. Uspostavljena je blokada grada, a pojačana je kontrola saobraćaja.

Radio Jadran je pričao i sa jednim od meštana naselja Čokac, na đenovičkom brdu. Kaže samo se čuo pucanj, ali dalje ne zna ništa. Meštani sa magistrale idu peške, a policija je svuda.

Ubistvo Šarovića se desilo u 15.20 časova, u naselju sa 20-tak kuća i vila. Policija je pokrenula istragu, a sprovode se i kontrole vozila na magistrali.

Službenici Centra bezbednosti Herceg Novi, u sadejstvu sa službenicima kriminalističke policije nadležnih sektora, intenzivno rade na rasvetljavanju ovog ubistva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA