≫ 

Ubijen mladi odbojkaš, jedan od osumnjičenih izvršio samoubistvo u Sarajevu (FOTO)

Prema prvim informacijama, napadač je u Kapidžića ispalio četiri metka i pobega. Mladić je stradao na licu mesta, a jedan od osumnjičenih izvršio je samoubistvo

  • 3

Amar Kapidžić, bivši član odbojkaškog kluba Ilidža, ubijen je iz vatrenog oružja, piše Radio Sarajevo. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Suvada Kuldija potvrdila je da je ubijena muška osoba u ilidžanskom naselju Sokolović Kolonija.

- Ubistvo se dogodilo u ulici Francuske revolucije 14. Tom prilikom jedna osoba je smrtno stradala - dodala je Kuldija, koja je potvrdila da je reč o Amaru Kapidžiću.

Prema prvim informacijama napadač je u Kapidžića ispalio četiri metka, a zatim pobegao. Lekari koji su došli na lice mesta pokušali su da reanimiraju mladića, ali spasa mu nije bilo.

Amel Kurtić (29), jedan od osumnjičenih za ubistvo izvršio je samoubistvo na području Konjica, a motiv ovog zločina još uvek nije poznat.

Dve osobe inicijala A. I. (23) i A. Š. (19) koje se dovode u vezu s ovim ubistvom su uhapšene u toku noći, potvrdila je portparol MUP KS Suvada Kuldija, piše Avaz.

VIDEO: Muž ubo ženu u vrat, pa sebi prerezao vene

(Telegraf.rs/Radio Sarajevo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    9. jun 2019 | 10:33

    Oni koji ostaju u svojoj zemlji,bas doslovno ostaju u njoj,a roditeljima ce casu vode da doda socijalna pomoc???

  • k17

    9. jun 2019 | 12:17

    Zasto!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA