≫ 

Taksisti se potukli u centru Splita, doslovno se udaraju da bi uvukli turiste u svoje vozilo (VIDEO)

Bore se za svakog turistu, ne biraju sredstva

  • 19

Taksisti se u centru Splita bore za svakog turistu koji traži prevoz, čupaju ih za ruke, gotovo otimaju jedni drugima klijente.

Kako "Dalmatinski portal" prenosi izjave splitskih taksista, ova sezona nije tako dobra kao prethodnih godina, i oseti se manjak gostiju.

Borba je za svakog gosta, sredstva se ne biraju, a posebno je dramatično na parkingu kod Rive, gde su i snimljeni ovi prizori sukoba.

VIDEO: Taksista se zapalio zbog aplikacije za naručivanje prevoza

(Telegraf.rs/Dalmatinski portal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srpkinja

    1. jul 2019 | 00:17

    Nije ljudima lako. Bore se za koru hleba. Narod im masovno napusta zemlju. Cene su im vece od zapadnih a usluga i ono sto nude pretezno nedostojno tih cena. Ljudi koji imaju novac slabo idu u Hrvatsku i Crnu Goru a normalan svet su odbili .A jos kad toliko mrzite svoje komsije i koristite svaku priliku da Srbiji podmecete kajle usporavate evrointegracije,grlite se sa svima koji mrze Srbiju pa cemu se nadate?Crnom obrazu nema napretka. Oni su nam primer kako ne treba raditi Pamet u glavu

  • Sibin

    30. jun 2019 | 22:27

    Da smo pametni I da svi zauveo bojkotujemo letovanja u hrvatskoj I crnoj gori!!!!!! Sto se mene tice I da je dzabe ja u ove dve kvazi drzave NE IDEM NIKADA!!!!!!

  • Kiklop

    30. jun 2019 | 21:45

    Slika i prilika hrvacke države

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA