≫ 

Hrvati bruje o "mačkastom izdanju" predsednice Grabar Kitarović u američkoj ambasadi (FOTO)

Mediji su se pozabavili izgledom hrvatske predsednice na proslavi godišnjice Dana nezavisnosti SAD-a u američkoj ambasadi

  • 11

Sjedinjene Američke Države obeležile su Dan nezavisnosti u ambasadi u Zagrebu. Na taj državni praznik SAD slave donošenje Američke deklaracije iz 1776. godine, i nezavisnost od Velike Britanije.

Taj je važan dan za SAD obeležen u prostorijama Američke ambasade u Zagrebu, gde je u sredu uveče na svečanom prijemu prisustvovala i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Ambasada je na svom zvaničnom Tviter profilu objavila da je zadovoljna organizacijom, kao i time kako je proslava prošla, a hrvatski mediji su se pozabavili izgledom prve žene države.

Za oko je svima zapala crna haljina sa belim tačkicama, kao i, kako kažu, "mačkaste" naočare.

VIDEO: Kolinda vriskala uz Tompsonove hitove slaveći sa hrvatskim teniserima

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • humanitarac

    4. jul 2019 | 13:01

    Neko po jahtama na moru a neko po ambasadama ... princip je isti sve ostalo nije ni bitno.

  • Kiki

    4. jul 2019 | 13:34

    Gospođa GK je i bila tajnica t.j."tipkačica" u US ambasadi i pri NATO. Zna dobro šta "vole" u toj sredini. Izgleda tragično! Promašeno i stil i godine i vreme, a o činjenici gde je i ko je da ne govorimo!!!! Naj upadljivije grozno je njena zajapurena i srećno-debilna faca! Tuuuuužna kreatura

  • GALEB BIJELI- ANTE BAN

    4. jul 2019 | 13:10

    Svejedno; odjevne ekshibicije i lijep izgled neće joj presuditi za drugi mandat! Presudit će- REZULTATI, a- oni su- PORAZNI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA